2777
2789
عنوان

بعداز ۹ماه..😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 21 پست

[QUOTE=129467057]واضح.حتی صدای پایه های تخت. اتاق خوابامون چسب همه ... ولی ما دیگه اومدیم تو هال میخوابیم ک نشنویم[/QUOT

وای چه بد

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ما یه همسایه داشتیم که خ.ر.ا.ب بودش. این صداش انققققدر چندش بود که روم نمیشد

خداخدا میمردم وقتیشوهرم خونه ست صداش نیاد

یه بار شوهرم شنید😔من اینجوری شدم😳😠😡

هیچی دیگه شوهرم زنگ زد به اقایی که اونجا رفت و امد میکرد گفت صداتون بلنده🤣

دیگه ازون ب بعد زنه لال شد😎

واااااای چی بگم آخه..از سروصدا اومدم اتاق خواب درارو بستم..لامصبا

احتمالا نمیدونن دیوارا نازکه😂😂 از همه بدتر اینکه من جلو شوهرم خجالت میکشم این صداها میاد😣

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

یبارم همسایه ما بمن گفت شبا صداتون میاد حالا من قسم و ایه که بخدا ما نبودیم.بعد فهمیدم طبقه بالایمون بوده.وقتی بهش گفتم همچین با افتخار گفت اره ما بودیم شوهرم هرشب میخواد😐😐