2777
2789
دقیقا منم اینطورم اما خیلی هم حسرت میخورما یه دفعه میگم وای ببین چه کنارهمن وای با هم دست دادن خوش ب ...

منم همینطور.میرفتیم خرید با دوستام وسط راه پفک میگرفتیم میخوردیم😀الان یادم میاد وحشت میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش میشد بعد کرونا پدر شوهرم خونه رو عوض کنه چون روب روی قبرستانیم و این مدت عجیب آزارم میده

پسرم ولی خیلی برنامه داره سه سالشه ولی میگه یه دست مامان خونه میمونیم یه دستشم بازار میریم ،کلاس میریم ،باشگاه میریم،کلاس قران میریم ،مسجد واسه نماز انگشتای دستمو منظورشه

خاستار قرنطینه همه شهرها بودن،گفته بودن اوضاع خیلیییی خرابه.اگه قرنطینه نشه صدمات جبران ناپذیری میزن ...

چین با اون همه جمعیتش سه روزه بیمار جدید نداشته .تونست کنترل کنه ماهم میتونیم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
وای نمیدونم چرا قرنطینه نمیکنن.

خاک بر سرشون‌چون جون مردم براشون مهم نیس اثلا.اونا التماسش کردن،خیلی طولانی بود نامشون.خاک تو سرشون واقعا

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خاستار قرنطینه همه شهرها بودن،گفته بودن اوضاع خیلیییی خرابه.اگه قرنطینه نشه صدمات جبران ناپذیری میزن ...

از چه پیجی ؟؟ معتبر بود؟؟

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
منم همینطور.میرفتیم خرید با دوستام وسط راه پفک میگرفتیم میخوردیم😀الان یادم میاد وحشت میکنم.

من یادمه چندبار از سرکار اومدم خیلی گرسنه بودم و دستامو نشستم و ناهار خوردم😷 گفتم با قاشق میخورم و دستم نمیخوره به غذا

الان میگم چطوری تونستم با دست کثیف قاشق رو بردارم😢

چین با اون همه جمعیتش سه روزه بیمار جدید نداشته .تونست کنترل کنه ماهم میتونیم

اونجا چینه اینجا ایران.اونجا امکانات داشتن،جون مردم عزیزه براشون،برا همون هر تلاشی کردن،اما اینجا چی.یکی تو شهرمون فوت شد چند روز پیش،میگن ۳هفته بوده مریض بوده،چندین بار رفته بیمارستان،گفتن سرماخوردگیه برو خونه استراحت کن.بیچاره جوون مردم😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!