2777
2789

هرکاری کردیم دخترعمه مادرم که حس بدی بهم میده نیاد خونمون اومد ! فکر کنید که تو فامیل قرار شد هیچکس خونه کسی نره ، دخترعمه مامانم دوسال از من بزرگتره ، با مادرم تلفنی حرف میزد دوهفته پیش گفت چرا امروز جوابمو ندادی مامانمم گفت چون داشتیم اتاق تسنیمو درست میکردیم وسیله میاوردیم . فکر کنید خودش تنهای تنها اومد خونمون درحد ۱۰ دقه ! البته ۱۱ دقش تو اتاق من بود ! بعد میگه به قیافت نمیاد 😒 من یکم جدیم بیرون مثلا اگه تنها باشم به قول خودش خیلی سفت و سختم کسی جرئت نمیکنه نزدیک بشه 😑(در این حدم نیستمااا) حالا اتاقم خیلی جو آرومی داره با رنگای روشن . منم گفتم منظورت چیه به قیافم نمیاد ؟ گفت بهت اتاقی میاد که کلا قهوه ای و کرم باشه 😶🙄 منم گفتم اینطور پسندیدم ! ولی از حرفش بدم اومد حتی کشوهامو بدون اجازه باز کرد بهش اخم کردم گفتم تاحالا این رفتارو از من دیدی ؟

الانم نصفه شبی میگم کاش یه چیز دیگه بهش میگفتم 😑😒😒

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 

عکس اتاق  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهت برنخوره بابا . هرکی در حد شخصیتش حرف میزنه . یه بار یکی از بچه های کلاسمونم من داشتم آهنگ شاد گوش میدادم ، گفت این آهنگ واقعا از گوشی توعه؟ گفتم اره چطور ؟ گفت آخه اصلا به قیافت نمیخوره شاد گوش کنی ، بهت میاد فقط شجریان گوش کنی😑 حالا بگو تو گوشی من به ندرت اهنگ غمناک پیدا میشه😂 ولی قیافم غلط اندازه