2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه چندمتري واسه خانواده سه نفره خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 64 پست
همون دیگه عاشق نشدی  عاشق  ک بشی مثل من از تهران پا میشی  میری شهرستان  توی شهر ...

من مال فرمانیه نیستم ولی یک در 10000میلیاردم سراغ نداری یه دختر خیلی پولدار از فرمانیه پاشه بره شهرستان با جاری و مادر شوهر میخوام بگم همیشه همه این مدلی نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما خونه ها بزرگ بود و حیاط دار اونایی هم که بدبخت بودن تو خونه کوچیک با هم زندگی میکردن اکثرا خات ...

هر کس پول نداره بدبخت نیست عزیزم .حداقل نظرات این مدلی و نگو که به کسی بر نخوره نمی دونم شرایط خانوادگیت و مالیت چطوره ولی به خاطر شغلم من با. ادم های خیلی خیلی پولدار از نزدیک رابطه داشتم این حس خفگی که میگی برای خونه زیر ۱۵۰ متره بعضیاشون واقعا داشتن ! و بزرگترش و می خواستن.

زندگی بالا  و پایین زیاد داره امیدوارم پایین تر از الانت نیای 

من خارج از کشور و نمی دونم چون نرفتم و اطلاعاتی راجع بهش ندارم 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من مال فرمانیه نیستم ولی یک در 10000میلیاردم سراغ نداری یه دختر خیلی پولدار از فرمانیه پاشه بره شهرس ...

من سراغ دارم 

همکار همسرم با دختر فوق پولدار ازدواج کرد و بعد از ازدواج رفت جنوب شهر زندگی کرد . پدر دختره به جز جهیزیه معمولی هیچی بهش نداد نزدیک ۱۱ ساله با همن 

زندگیشونم حداقل چیزی که نشون میدن خوبه 

آدم ها متفاوتن 

درسته تو شرایط گرگ بازار الان پول حرف های اصلی و می زنه ولی حرف آخر نیست 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

بستگی به پولت داره هرچی بزرگتر بهتر😅

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!