2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه چندمتري واسه خانواده سه نفره خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو خواب باشه متراژش مهم نیست 

هر جا دلت خوشه به متراژ نگاه نکن 

یک دوستی دارم تو خونه ۴۴ متری با ۳ تا بچه خوشبخته 

یکی با ۱ بچه تو خونه ۲۰۰ متری حس بدبختی داره 

من خودم یک بچه دارم خونم ۸۷ متره اوکی به نظرم

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

برا ما ۱۰۰متر اپارتمانی سه نفریم ولی واقعا کوچیکه خیلی غصه میخورم 😣 .خونه باید بزرگ باشه حیاط دار ویلایی .بزررزرگگگ مهمونام همه جمعیتشون زیاد همیشه خونم کوچیکه .هرچی بزرگتر بهتر 

نظر و سلبقه ما مهم نیست بستگی به سبک زندگیتون وسایل خونتون و سبک ساختمون های شهرتون داره

دقیقا بعضی جاها قیمت متری خونه پایینه میتونی خونه بزرگ داشته باشی بعضی جاهام همون ۵۰ متری ارزو هسش درآمدها فرق داره نمیشه گفت که 

برا ما ۱۰۰متر اپارتمانی سه نفریم ولی واقعا کوچیکه خیلی غصه میخورم 😣 .خونه باید بزرگ باشه حیاط دار و ...

مطمئن باش وقتی از ۱۰۰ متر راضی نیستی از حیاط دار هم راضی نخواهی بود حس خوب و بد داشتن تو ذهن آدمه

خیلیا آرزوی شرایط شما رو دارن 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.

مطمئن باش وقتی از ۱۰۰ متر راضی نیستی از حیاط دار هم راضی نخواهی بود حس خوب و بد داشتن تو ذهن آدمه خ ...

خب اخه صد متر کوچیکه واقعا .اینقدر اتاقا کشو وکمد داشته باشه همه چی صاف ومرتب .ولی این خونه واقعا برامن کوچیکه 😥

۱۵۰ متری.

بستگی به خودتون داره.

من الزامات زندگیم حیاط بزرگه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
مطمئن باش وقتی از ۱۰۰ متر راضی نیستی از حیاط دار هم راضی نخواهی بود حس خوب و بد داشتن تو ذهن آدمه خ ...

حالا غصه خوردن شايد كار درستي نباشه 

ولي خوبه ادم به پيشرفتم فكر  كنه

در عين شاكر بودن قانع نباشه

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

خوش ساخت بودن خونه هم مهمه 

من چند سال پیش مستاجر بودم خونه ۶۰ متر بود 

عالی بود دو خواب پذیرایی اوکی 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.

خب اخه صد متر کوچیکه واقعا .اینقدر اتاقا کشو وکمد داشته باشه همه چی صاف ومرتب .ولی این خونه واقعا بر ...

کوچک نیست به نظر من 

شاید مدل خونت خوب نیست 

مثلا پرتی داره 

فکر نکن حیاط دار بودن خونه راحته ها 

مجرد بودم خونمون حیاط دار بود 

تمیز کردنش واقعا حوصله می خواد

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.