اومدم قطاب درست کنم کلی مواد هم داره ..خلاصه ارد که دولیوان بود ولی به دستم میچسبید بیشتر ریختم تا اینکه خوب شد..برای مواد وسطش که پودر گردو...بودگلاب دقیق نمیدونستم چقد بریزم شل شد😢الان سرخ میکنم انگار خمیره چیکار کنم کلی از مواد هنوز مونده 😥😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماریا جون اگه اومدی .من دوتا اشتباه مواد میانه اب وگلاب بیشتر ریختم یکم شل شد..اردم فک کنم 3/ونیم تا 4 ریختم چون هررکار میکردم بازم به دستم میچسبید 😥روغن جامد اب شده فقط داشتم ریختم خلاصه خمیرای کوچولو درست کردم از مواد گردو مونده هنوز..بعد اونایی که یکم خوب در اومده بزارم تو یخچال؟ممنونم ازت
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
خمیرت و بزار یخچال الان تسمه شده. فردا هم اگه دیدی بازم شله ارد بریز نترس چیزیش نمیشه. قطاب هارو هم خمیر شو با وردنه پهن کن نازکه نازک با سر لیوان قالب بزن. از مواد گردویی بزاش توش بپیچ یا سرخ کن و اونم با حرارت کم. درست میشه. نگران نباش.
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️