2777
2789
عنوان

وااای فردا ته دیگ برمیگرده😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 58 پست
خداروشکر😍😍 بالاخره تاپیک زدنامون و تگ کردنامون جداب داد😍😂

اره بالاخره تونستیم💪💪💪👏👏👏😍😍😍

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید من  الان یک ماهه پریود نشدم ولی دو سه روزه ترشحات قهوه ای دارم تو دوران شیر دهی هم ...

چندوقته زایمان کردین؟

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
هشت ماه

طبیعیه عزیزم.تا یکسال و نیم بعد زایمان دوره های پریودی بهم میخوره و جای نگرانی نیست

طبیعیه عزیزم.تا یکسال و نیم بعد زایمان دوره های پریودی بهم میخوره و جای نگرانی نیست

وای خیلی ممنون اینقدر بی بی چک استفاده کردم خسته شدم همش فکر میکنم حامله م🤭🤭

خیلی ممنون که جواب دارین در ضمن خیلی هم زیبایین موفق باشید 

وای خیلی ممنون اینقدر بی بی چک استفاده کردم خسته شدم همش فکر میکنم حامله م🤭🤭 خیلی ممنون که جواب د ...

خخخ خواهش میکنم.چشات قشنگ میبینه عزیزم

@تهدیگماکارونی۱   چرا انقد حس بدی دارم بهت اخه

متوجه نشدم چرا منو صدا زدید،،،،اصلا نمیشناسم شما رو و برخوردی تا حالا نداشتم باهاتون،،،،فکر کنم اشتباه صدا زدید،،،ته دیگ ماکارونی دیگه ایم هست گویا،،،چون من نرفتم ک کسی بخواد منو برگردونه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

سلام گلم خسته نباشی 

من دوماه عفونت داشتم دهانه رحمم زخم شد فریز کردم بعدازفریز همچنان ترشح آبکی وکمی بدبو وخارش وترشح سفید کدر دارم بعدازفریز یک دوره کلوتریمازول ویک دوره پماد کلیندامایسین زدم بازم خوب نشدم 

چیکار کنم؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بعد ازدوماه عفونت متوجه پرزهای اطراف واژنم شدم که نمیدونم زگیل هست یانه؟تو چندتا تاپیک مونده به اخر تاپیکی که گفتم این عکس رو ببینید عکسم هست میشه ببینید؟

اچ پی وی ممکنه ازلباس زیرهم منتقل بشه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد