2777
2789
عنوان

بچه بیان یه موضوع مهم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 23 پست
بعد میگن حیفه فلانی کرونا گرفت مُرد چه آدمی بود خیلی رعایت میکرد😑😕

همسایه ما پیرمرده همش خونه بود بچه هاش میومدن خـونه اش بچه ها کرونا داشتن باباشون گرفته باباهه مرد بچه ها خوب شدن

نمیدونم شاید میگن حضرت معصومه معجزه میکنه

شاید؟؟

عزیزم رعایت کن لطفاا،،

بخاطر یه عده بی مغز که مسافرت بیجا میکنن ب حرمهای مطهر،، هجوم میبرن،، 

اهل بیت علیهم السلام رو تبریک زیر سوال💋💋

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی چی یو ارزو داری خود روحانی گفته ایران هفتاد درصد مردمش میگیره یعنی حدودا 56 میلیون ادم تازه بیست ...

یعنی همه ارزوهامونو باید بگور ببریم باورم نمیشه دنیا اینقدر بی رحم باشهکه😓😔

شاید؟؟ عزیزم رعایت کن لطفاا،، بخاطر یه عده بی مغز که مسافرت بیجا میکنن ب حرمهای مطهر،، هج ...

نبر 🌹

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
یعنی همه ارزوهامونو باید بگور ببریم باورم نمیشه دنیا اینقدر بی رحم باشهکه😓😔

میخای دلت یکم اروم بگیره 

دعای هفتم صحیفه سجادیه رو فارسی شو بخون حتما معنی شو بخون ببین چه درد و دلی با خدا داره خیلی اروم میشی 

همه چی دست بالایی هست نه روحانی یو من و تو. هیچ کس دیگه 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
موافقم خر فهم و شعورش بیشتر از ایناس

باید ورودی شهر ها بسته میشد که نشد و نمیشه کلا با دولت هم مهم نیست 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.