2777
2789

سلام خانومای عزیز  سال نوتون مبارک

خانوما لطفا هر راهکاری دارید بهم بدید 

من یه دختر ۲ سال و نیم دارم که از صبح که از خواب پا میشه تا خود اخر شب یسره میگه فقط باید کارتون نگاه کنم با کوچکترین تعویض شبکه اونقد جیغ و داد میزنه و خودشو میزنه زمین که نگو و نپرس !!! اصلا قابل وصف نیست و شاید الان شما بگید خب اقتضای سنش هست بذار کارتون ببینه ولی واقعا از اینکه حتی جرات نمیکنم به کنترل دست بزنم وهمیشه خرف حرف خودشه منو روانی کرده دیگه خسته شدم اخه تا کی این روند ادامه داره. هر روشی ک فکرشو بکنید انجام دادم با زبون خوش با زبون تند هر چی.... ولی مرغش یه پا داره. صبح تا شب تو خونه نه فیلمی نه اخباری نه هیچی !!

من که بااین وضع کنار اومدم اصن از خدامه بشینه کارتون بگیره نق نزنه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ی مدت سیمشو درارین بگین سوخته شاید از سرش رف

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاموش کن و ابراز ناراحتی ک عه خراب شده. من ک اینکارو میکنم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

عزیزم  این سن بچه ها خیلی مهمه فعلا بذار به حاله خودش باشه بعده تعطیلات ببرش،پیشه ی مشاوره کودک قشنگ راهنماییت میکنه خودت اصلا حرکتی نزن ک ممکنه حتی کارو بدتر کنه 

عزیزم این کار توی بچه ها همونطور که گفتی طبیعیه. من پزشکم اطلاعاتم محدوده در حد روانپزشک اطفال نیست. ولی توی کتابای ما چیزی که پیشنهاد شده اینه که به حرف بچه گوش نکنی، و اعتنایی به کارهاش نکنی. اگه داره به خودش آسیب میزنه با احتیاط دستش رو بگیری و با آرامش بگی نباید اینکارو بکنی. میدونم سخته. ولی راهش همینه. فقط توجه نکردن.

سرگرمش کن حواسش پرت بشه.

پسر من زود حواسش پرت میشه.

به گریه هاش هم اهمیت نده.فهمیده که با گریه میتونه کنترلت کنه.فرمونتو دست گرفته.پسر من اگر الکی گریه کنه اهمیت نمیدم.یه سری انقد گریه کرد که به هق هق افتاد جاریم ترسید اومد بالا دید ریلکس نشستم😁😁😁😁با این روش درستش کردم😉

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

بهش نگو نبین هیچ واکنشی نشون نده 

یه بازی یه گوشه پهن کن خودت بشین سرش 

مثلا خمیربازی با ارد 

عروسک بازی 

خودتو‌ مشغول کن اونم میاد پیشت 

و اینکه با شوهرت هماهنگ باشین و هیچ کدوم اجازه تلویزیون دیدن ندین مگر ساعت مشخصی خر دو باید از هم حمایت کنید جلوش کم نیارین 

عزیزم پسر منم همین بود یک سر با باباش در جنگ بودن سر اخبار و پویا ولی من بهش گفتم بعد از این روزا پویاست وشبا برنامه های بابا

شمام همین کارو کن و رو حرفت بمون بعد اگه گریه هم کرد اهمیت نده و انگاار اصلا صداشو نمیشنوی

ولی نزدیک پایان وقتش که شد یه فعالیت لذت بخش براش تدارک ببین بگودبگه وقت برنامه کودک داره تموم میشه بیا بریم فلان کارو کنیم با فلان چیرو بخوریم 

با ارامش باهاش مخالفت كن نه اينكه خيلي باهاش تند بشي 

ميدونم سخته ولي بهش اهميت نده كم كم اونم ياد ميگيره با گريه و جيغ زدن كاري نمي تونه بكنه

ديگه دست از اين كار بر ميداره 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
من که بااین وضع کنار اومدم اصن از خدامه بشینه کارتون بگیره نق نزنه 

سلام ممنون بابت پاسختون‌ ولی خییلی سخته ادم خودش نتونه چیزی نگاه کنه. کلا از دنیا بیخبریم 😑 تا چه سنی اینطوری هستن ؟  حالا جدای از کارتون از اینکه همیشه کارهاشو با جیغ و داد های وحشتناک پیش میبره و حریفش نمیشم واقعا رو اعصابه. کلا زندگی زنو شوهری دونفره ادم مختل میشه یه جورایی...

خاموش کن و ابراز ناراحتی ک عه خراب شده. من ک اینکارو میکنم

سلام خب اخه باباش از کار میاد باید اخبار نگاه کنه تا کنترل دست میزنیم میگه خب تلویزیون درست شده پس کارتون منو بذارین. اتفاقا امتحان کردم این روش رو. و اصلا هم هیچ جوره کلک و اینا حالیش نیست میفهمه انگار از سنش خیلی بیشتر میفهمه

سلام خب اخه باباش از کار میاد باید اخبار نگاه کنه تا کنترل دست میزنیم میگه خب تلویزیون درست شده پس ک ...

خب پدرشم باید با شما همکاری کنه و بی خیال اخبار و...

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
با ارامش باهاش مخالفت كن نه اينكه خيلي باهاش تند بشي  ميدونم سخته ولي بهش اهميت نده كم كم اونم ...

باور نمیکنید شما بارها شده منو پدرش ب گریه هاش اهمیت ندادیم تا دست برداره ولی به حدی وحشتناک جیغ و داد میزنه  حتی یکساعت هم طول بکشه اصلاااااا کم نمیاره و اینقد ادامه میده تا حالت تهوع بهش دست میده و اوغ میزنه. و تو اپارتمان نشینی بیشتر از این نمیشه مقاومت کنم مجبورم بعد از تحمل تایمی ک اصلا جواب نمیده این روش  تسلیمش شم