2777
2789
عنوان

زعفرون در بارداری

86 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من دیشب حالت رودل کردن داشتم و طبق عادت رفتم یه تیکه نبات انداختم گوشه لپم وقتی تموم شد خواستم یه نبات دیگه بردارم یادم اومد زعفرونیه و برام خور نیست از دیشب تا حالا خواب ندارم از استرس😔

اخساس میکنم پایین شکمم درد میکنه همش توی نت میچرخم میگن سقط آوره مخصوصا توی سه ماهه اول کمکم کنید 

من الان نه هفته و سه روزم

😐😐😐

در حد یک لیوان زعفرون دم کرده سقط آوره 

نه توی غذا یا یه قاشق زعفران

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

وای خدا😐

چرا شماها حامله میشین اینجوری میشین؟

با یه پر زعفرون آخه؟

واسه سقط باید کلی زعفرون بخوری تا چیزیت بشه

یه خانومی دیروز میگفت الکل بو کردم در حد دو ثانیه، نکنه جذب خون بشه به بچه آسیب بزنه  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐 در حد یک لیوان زعفرون دم کرده سقط آوره  نه توی غذا یا یه قاشق زعفران

پس چرا میگن سه ماهه اول مصرف نکنید! شما سه ماه اول پیش اومده بود مصرف کرده باشید؟

وای خدا😐 چرا شماها حامله میشین اینجوری میشین؟ با یه پر زعفرون آخه؟ واسه سقط باید کلی زعفرون بخور ...

دقیقا منم وقتی توی اقدام بودم پستای حامله ها رو میخوندم هی سر یه صدای ترقه که ترسیدن میگن سقط نشه یا دارچین خوردن وحشت کردن خنده م میگرفت ولی خدا شاهده الان اولویت اول فکریم شده این نبات زعفرونیه لعنتی😄 باورت نمیشه از صبح تا الان دراز کشیدم رو تخت فقط برا دستشویی پا میشم گفتم شاید شانس سقط پایین بیاد

دقیقا منم وقتی توی اقدام بودم پستای حامله ها رو میخوندم هی سر یه صدای ترقه که ترسیدن میگن سقط نشه یا ...

هیچیت نمیشه

من تضمین میکنم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
پس چرا میگن سه ماهه اول مصرف نکنید! شما سه ماه اول پیش اومده بود مصرف کرده باشید؟

اره 

من همیشه تو غذا هام زعفرون میریزم

جوجه زعفرونی میخورم

زعفرون زیاد خطرناکه ، کم مشکلی نداره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.