2777
2789
عنوان

من ی زن بی خرج و مواجب هستم.

660 بازدید | 34 پست

بچه ها این مطالبی ک میزارم یک قسمت از زندگی واقعی دوستم هست ک من راوی هستم.لطفا خواهشن خاهرانه کمکش کنید چون کنارمه داره میخونه.

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

20-1سالمو تموم نکردم ک تو دانشگاه با ی پسری اشنا شدم زندگی خانوادگیم بد بود پدرم فوت کرده بود و برادرم ب تازگی تو تصادف کشته شده بود من روحیم صفر بود خودم کار میکردم و خرجمو درمیوردم مادرم عضو کمیته امداد شد تا خرج بخور و نمیرمون دربیاد و منم کار میکردم و کمک خرج بودم همیشه خدا مواظب خرج کردنم بودم بیشتر مواقع پولی نداشتم ک بخام خرج کنم مادرم افسرده بود بی پولی وضعیت بدم همه فشار اورد ک من فرار کنم از خونه.با این اقا دوست شدم مدت کم از دوستیمون گذشت ک اومد خاستگاری مادرمینا حتی برای تحقیق نرفتن و سریع مادرم گفت باید عقد کنید و ما عقد کردیم.

2-بعد عقد فهمیدم چ غلطی کردم تازه اونجا بود ک ب عمق فاجعه پی بردم شوهرم هزار تومن تو جیبش نبود و اول اخر خانوادش مادرش بود پدرش اعتیاد داشت بردارش اعتیاد داشت کلا خانواده داغونی بود مادرش کار میکرد و خرج خانواده رو میداد جرات نداشتم اینا رو ب خانوادم بگم درست بود وضع مالیمون بد بود ولی اعتیاد نداشتیم خلاف نداشتیم.ولی مادرم خاهرام از اونایی بودن ک میگفتن خودت کردی لعنت بر خودت باد.صبر کردم صبر و صبر و صبر تو دوران شیرین عقد همسرم اخلاقای خوبشو داشت یکی یکی رو میکرد  بعله کتکم زد فحشم داد فقرمون و کشید ب روم و منو خراب کرد مادرم گفت ن طلاق نداریم ما طلاق بی طلاق

بچه ها هستید یا دارم برای خودم میگم؟

زود بزار 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین