2777
2789

سلام من اینازم و دامپزشک هستم و تو این جریانات کرونایی من و همه کسایی تو این کار بودیم میگفتیم بیماری غیر قابل انتقاله بین انسان و حیوان الان توی هنگ کنک سه سگ مبتلا شدن و یکیشون مرده

مواظب خودتون باشید

دوروخدا خونه بمونین

پرنده یا سگ و گربه هرچی دارین نذارین بیرون بره نذارین با حیوون هم نسل خودش کنارهم باشن نذارین کسی بهش دست بزنه

کارتون سخت تره ی محیط ایزوله درست کنین هم برا خودتون هم حیوونتون 

اگر دیدین داره سگ و پرنده و گربه دهنشو وامیکنه و چند ثانیه نگه میداره چشاشو میبنده خطرناکه 

بیحالی و افسردگی و خشونت بین سگ و پرنده و گربه دیدین که یهویی همه این علائمو داشت مواظب باشین

بچه کوچیک دارین نذارین دست بزنه به حیوون نذارین حیوون بچرخه دور و بر بچتون 

همبازی بچه حیوون نباشه

مسافرتم نرید

عید دیدنی نرید توروخدا 

رعایت نکنین از ایتالیا بدتر میشیم الان ۳۵۰۰ نفر تو ایتالیا مردن که با ماشین ارتش جناره هارو جمع میکنن رعایت کنین مواظب باشید لطفا 

من شنیدم فقط پستاندارانومیگیرن نه پرنده ها

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

QUOTE=129387485]اره الان اخبار گفت ترسیدم یه گربه داریم تو کوچه درو باز میکنی میاد تو راه پله خدایا چیکار کنیم دیگه� ...[/QUOTE]

راه نده سگ و کربه خیابونی ناقل همه نوع بیمارین اصلا اینکارو نکنین

حیوونی که خونگی باشه و با بیرون تماس نداشته باشه از کجا میخواد بگیره!!!امیدوارم ملت اینو بفهمن ...

اونی که میگین میشه همون قرنطینه کردن 

منم گفتم با حیوونی درتماس حیوونتون نباشه

بعضیا مهمونی میرن سگشونم میبرن ک با سگ صاحب خونه بازی کنه یا پیاده روی میرن با سگ 

QUOTE=129387485]اره الان اخبار گفت ترسیدم یه گربه داریم تو کوچه درو باز میکنی میاد تو راه پله خدایا ...

را نمیدم که تا در پارکینگو باز میکنن میپره تو ساختمون چنتا از همسایه هام غذا دادن تو راه پله بهش دیگه عادت کرده هر روز راهروی خودمونو با با وایتکس میشورم ولی بخدا کم میاره ادم خیلی سخته

را نمیدم که تا در پارکینگو باز میکنن میپره تو ساختمون چنتا از همسایه هام غذا دادن تو راه پله بهش دیگ ...

خیلی مواظب باشید 

ضدعفونی میکنین خیلی خوبه ولی احتیاط کنین