2777
2789
عنوان

شاید غیر عادی باشه اما........😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 103 پست
هم حساسی هم شکاکی مثلا قراره چ اتفاقی بیفته با دیدن ی فیلم ؟؟؟ خیالت راحت اگه قرار باشه اتفاقی بیف ...

میدونم گلم...

خیییلی تو فیلم فرو میره

انقدر ک حواسش اونجاس پیش ما نبس

البته منظور بدی نداره ها

ولی خب مرده دیگه عقلش ب چشمشه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
فیلم خارجی دیگه ۲۰۱۹ مثلا تا گیم اف ترونز رو نگاه کنه مردمو زنده شدم با صحنه هاش

عزیزم اعتماد به نفست رو بال‍ا ببر ، وقتی خانمی به خوبی شما

داشته باشه دیدن هِزار تا از این مدلها براش عادیِ ، تمرکزت 

رو بزار رو عزت نفست و حس مثبت زیبایی ، خودت رو کامل و

زیبا بدون🌸🧡

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم فوق العاده حساسی ...راهکار هم ندارم .چند جا گفتم الانم میگم ادم به علاوه لباس که پوشش جسمیه باید پوشش روحی داشته باشه و خصوصیات هاش رو از خودش و بقیه پنهان کنه ..فرض کن خودت میخوای خودت رو بسازی ...

شیک بودن تو ذات همه ی دختراست از جمله خودم😁😎همون دختر شیک قبلیم که پروفایلم رو حذف کردم
اخه میگن عقل مرد به چشمشه... چیکار کنم اخه

میگنو بیخیال ! مردم حرف مفت زیاد میزنن ، خودت رو دوست

داشته باش و انرژی زیبایی و کامل بودن برای کائنات ارسال کن

انرژیت رو مثبت کن💚

چجوری اخه

من خودم فیلم خارجی دوست دارم زبان اصلی شوهرم اصلا نمیذاره ببینم😐😐😐

نگا کن این رفتار شوهرم رو مخمه شدید ها یهنی میگم خاک تو سرت کنن 

مطمئن باش شوهرت هم تو دلش همینو میگه 

چون کسی که این فیلما رو میبینه دیدی که شما نسبت به اون فیلم داری رو اصلا نداره حساسیت شما براش خیلی سنگین میاد

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
میگنو بیخیال ! مردم حرف مفت زیاد میزنن ، خودت رو دوست داشته باش و انرژی زیبایی و کامل بودن برای کائ ...

عزیزم برام بیشتر حرف بزن...

نمیدونم چجوری اما ارامش پیدا گردم با حرفات

خب حالا یه وقت بچه دارشی اون ببینه چی کار مینی ؟؟؟

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
فیلم خارجی دیگه ۲۰۱۹ مثلا تا گیم اف ترونز رو نگاه کنه مردمو زنده شدم با صحنه هاش

ديگه خيلي حساسي من خودم فضل اول گيم او ترونز رو ديدم به شوهرم گفتم خيلي قشنگه تو هم ببين كه بيشترين صحنه هاش هم مال فصل اولشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
از کجا فهمیدین خوبم😂😂

من مثال زدم ، وگرنه تا به حال ندیدمتون ، قطعا خوبید ، تمام

ما خانمها بهترینیم ما زیباترین آفریده خداوندیم  

من خودم فیلم خارجی دوست دارم زبان اصلی شوهرم اصلا نمیذاره ببینم😐😐😐 نگا کن این رفتار شوهرم رو مخم ...

واقعا؟؟؟؟

ینی مطمعن باشم؟؟؟

دلم اروم نمیشه اخه لنتی

اخه میگن عقل مرد به چشمشه... چیکار کنم اخه

خودتو باور داشته باش روزی صدبار به خوذت بگو من جذاب ترینم من خوشگل ترینم من س ک سی ترینم

اون هم اگه میخواست تورو مقایسه کنه حتما یه ایرادی ازت میگرفت

بعدم اون فیلمه 

اونطوری باشه تو فیلما کلی مردای جذاب و س ک سی هست پس توام ببینی ممکنه دلت اونارو بخواد پس باید بگه فیلم نبین؟همونطور ک تو شوهرتو با اونا مقایسه نمیکنی اونم مقایست نمیکنه

اینا که خوبع 

نامزدم یه کلیپ تو اینستا واسم فرستاد دختره میرقصید ازینا که کو نشونو بالا پایین میکنن😑منم هیچی نگفتم اصن بهش دیگه فکر نکردم بیخی بابا