2777
2789
عنوان

خواب عروس شدن

241 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی تا حالا خواب دیده که عروس شده باشه وبعد اون خواب چیزیش نشده باشه؟آخه من صبح خواب دیدم لباس عروس تنمه الان خیلی میترسم😨😭

لباس سفید عروسی فرقی با کفن میت نداره 

یه عمر بدبختی و مسئولیت و روابط پیچیده با شوهر و مادر شوهر 

معنی ش اینه که فکر ازدواج نزنه به سرت فعلا   

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس سفید عروسی فرقی با کفن میت نداره  یه عمر بدبختی و مسئولیت و روابط پیچیده با شوهر و مادر ش ...

خودم فعلا عقد هستم ولی خدایی به ازدواج اصن فک نمیکنم نمیدونم چرا همچین خوابی دیدم جالب اینجاست دامادم نمیشناختم

ولی من که نگاه کردم تعبیرخوابش مرگ بود

دیدی گفتم ... کفن میت 

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
😭😭

منظورم این نیست خدایی نکرده می میری 

ولی ازدواج چیز مزخرفی ... عشق و عاشقی واسه فیلم هاست باور کن... بدور از واقعیت 

تازه من سالمم ... نیازی هم به مشاور ندارم

با این چیزا ریپلای نکنید

ولی من که نگاه کردم تعبیرخوابش مرگ بود

نه بابا تعبيرش ازدواج و خوشبختى من الان چند ساله هيچ اتفاقى برام نيفتاده تازه ديشب خواستگارمو رد كردم

چشمان تو ارتش هيتلر بود و دل من لهستان بى دفاع
منظورم این نیست خدایی نکرده می میری  ولی ازدواج چیز مزخرفی ... عشق و عاشقی واسه فیلم هاست باور ...

بابا من عقد کردم توخوابیم که دیدم داماد شوهر خودم نبود نمیدونستم کیع ولی میدونستم که شوهرم توخواب قرار نیس با من ازدواج کنه لباس عروس سفیدم تنم بود