2777
2789
عنوان

کی میتونه اسهال خونیو تشخیص بده؟

72 بازدید | 16 پست

سلام خانوما عیدتون مبارک.. پس من 18 ماهشه از دیروزه اسهال میکنه از ترس کرونا تلفنی با دکتر صحبت کردم.. یه دارو برا درد شکمش نوشت و او آر اس رو هم برا تامین آب بدنش گفت اگه خوب نشد بیارینش مطب ببینمش امروز این شکلی اسهال کرد نمیدونم خونه یا ن اما ن تب داره ن استفراغ.. الانم داره بازی میکنه فقط گاهی بی‌تابی میکنه لای پاهاش و باسنشم سوختگی مدفوع شده اذییت میشه اما زیاد بی‌تابی نمیکنه.. کسی هست ک این چیزارو تجربه کرده باشه تو خودش یا بچش خدایی نکرده.. دکتر گفت ویروس هست تو هوا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بچم همیشه میگه اگه خون دیدی نترس داروها رو بده..اصلا اشکال نداره...پودر کیدی لاکت بهش بده

بچم داره خوب میشه.. دارم کیدی لاکت بهش میدم.. مرسی عزیزان بابت راهنماییاتون❤️❤️❤️❤️

بچم داره خوب میشه.. دارم کیدی لاکت بهش میدم.. مرسی عزیزان بابت راهنماییاتون❤️❤️❤️❤️

خداروشکر..تنها درمان اسهال هر مدلی هم باشه فقط کیدی لاکت هستش..دکتر پسر من هر وقت اسهال میشه پسرم..بهم میگه اگه خون تو اسهالش بود نگران نشی.فقط او آر اس رو باید حتما بهش بدی..بچه مادامی که او آر اس میخوره احتیاج به بستری نداره..ولی خب بچه ها یک لیتر و نیم نمیخورن.من کیدی لاکت خریدم محض اطمینان گذاشتم تو خونه..

به هر حال الحمدلله.موفق باشید.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍