2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

101 بازدید | 7 پست

من یه دختر دو سال هفت ماه دارم چند بار امتحان کردم از پوشک بگیرم نشد. 

دخترم راضی نمیشه پوشکو کنار بزاره. با جایزه تشویق پوشکو از پاش درمیارم. بعدش خودشو نگه میداره  تایمشم زیاده مثلا جیش صبح نزده ،از شب پوشکش خشکه تا دو ظهر نگه میداره اخرشم مثانه اش باد میکنه با گریه شدید دخترم و اینکه و عفونت اداری نگیره  مجبور میشم پوشک کنم تا تخلیه کنه. میگه از جیش خودم میترسم.حتی تو شلوار هم نمیزنه. 

این پا و اون پا میکنه. 

جایزه و تشویق و تزیین دستشویی هم انجام دادم. دعواشم نمیکنم . ولی بازم حاضر نیس جایی خارج از پوشک کارشو بکنه.

کسی این مشکلو داشته یا پیشنهادی دارین. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی کاری میگم یک کثیف کاری داره اولش.من دخترم 18 ماهگی از پوشک گرفتم.الان دو سالشه

من قصری رو گذاشتم گوشه سالن تشویقش میکردم بشینه .اولش شلوارش بیرون نمیاورد.با شلوار ایستاده ادرار میکرد.بعد شلوارش در آوردم بعد چند وقت بازم ایستاده.بعدش نشست.بعد دو سه ک خوب یاد گرفت.قصری رو بردم تو دستشویی.کلی ذوق دستشویی میکرد.خیلی خوب هم کاری کرد.الان دو سالشه.یکماهه ک مدفوعش رو میگه ولی چون یبوست شدید داره اصلا نشسته مدفوع نمیکنه

من شب هم پوشکش میکنم هنوز.

ی کاری میگم یک کثیف کاری داره اولش.من دخترم 18 ماهگی از پوشک گرفتم.الان دو سالشه من قصری رو گذاشتم ...

صندلیش که تو خونه کنار دستمونه. بازم قبول نمیکنه حتی بهش میگم شلوار بزن بازم قبول نمیکنه.