بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکل انعقاد دارم واسه همین هر روز ی امپول هپارین با دوز ۶۰۰۰میزنم خودم که همه جامم کبود شده خیلی بدب ...
منم میزدم و تازه حساسیت دادن شدید بهشون پوستم جز کبودی خارش و... اصلا یه وضعی
ولی نگران علایمت نباش من یوقتا تکون نمیخورد انقد حرص میخوردم بعد دیدم عادیه یا علائمم مثلا دو روز میرقت و دوباره برمیگشت،البته حالت تهوع و بالا آوردنم تا اتاق زایمانم قطع نشد و همش باهام بود😢
منم بخاطر سابقه سقط امپول میزدم هفته ایی دو تا و اسپرین تا ماه شش خوردم، بعضی وقتا علایم میرفتن سکته رو میزدم😂 قران بخون ارومت میکنه و خدا کمکت میکنه، یه سوره هست الان یادم نیست من هر روز اونو میخوندم برا جلوگیری از سقط تو نت سرچ کن، بسپار به خدا
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
نه ان شاءالله اصلا خودتو نگران نکن بدتره،اگر خیلی فکرتو مشغول کرده پیش یه دکتر زنان برو که تلفنی بتونی ارتباط بگیری راحت این مشکلاتت رو بگو و حل میکنه،
ولی استرس بدتره آدم حساسه تو این دوران میدونم همش نگرانی پیش میاد ولی آرامش بهترین چیزه برای خودت و بچه