2777
2789

اره موافقم 

يه بار يمي تاپيك زده عطر مورد علاقه تون چيه و قيمتشو بگيد

منم عطر مورد علاقه قيمتشو گفتم اونوقت يه نفر ديگه منو ريپ كرده كه مثلا مچ گيري كنه 😂ميگفت اگه راست ميگي عكس عطرتو بفرس😂😂

منم براش فرستادم عكس عطرمو بعد ١٠دقيقه 

مي گفت رفتي از كي قرض گرفتي انقدر طولش دادي😂🤣

خلاصه حسابي گناه منو شست 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هست تو این سایت خیلی رو اعصاب منه، حس ملکه بودن داره چن نفرم مث نوچه هاش قربونش میرن، واقعا بعضی وقتا دوست دارم تو عنوان بنویسم فلانی نیاد تاپیک من، فک میکنه خیلی عاقله ولی ر..... ده. 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

عههه من تازه ديدم

كاربراي ٩٩ هم اضافه شدن!!!!!😐😂😂😂😂

مشخصم هست فرقي شوخي جدي رو كلا نميگيرن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چند نفری تو سایت هستن چون نظرم کاملا با نظراتشون مغایرت داره برای همه کامنتهای من  گزارش میزنن و چند روز پیش برای یکروز قطع بودم به نی نی یار گفتم گفت بی دلیل برات گزارش زدن

حالا میدونم دقیقا کیا هستن😂

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
اره موافقم  يه بار يمي تاپيك زده عطر مورد علاقه تون چيه و قيمتشو بگيد منم عطر مورد علاقه قيمت ...

همین اره راست نمی هاشون برای ساده ترین موضوعی. 

اصات شاید عمدا این افراد میان تا کسی دیگه دوست نداشته بیاد نی نی سایت.. 

برید تاپیک ها 4.5 سال قبل بخونید... اینقدر خوبه!  آدم حال میکنه!

چجوری باید پیدا کنیم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
تو ایران عمرا همچین چیزی ساخته بشه  همینجوری حرف پشت نی نی سایت زیاد بود چقدر سعی کردن سایت شو ...

این وظیفه نی نی یاراست ک ببینن اون کامتتی ک گزارش خورده عقیدتیه سیاسیه چیه ینی بگی حجاب بده چارتا با حجاب برات گزارش بزنن میترکی

من بخاطر اینکه ی کامنت مخالف عقیده ی عده داشتم ترکیدم

واقعا هیچ وقت حلالشون نمیکنم اینم حق الناس بود

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
تو ایران عمرا همچین چیزی ساخته بشه  همینجوری حرف پشت نی نی سایت زیاد بود چقدر سعی کردن سایت شو ...

بله شما راست میگید 

ما انتقاد پذیر نیستیم ربطی هم به ح ک و م ت نداره

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
چند نفری تو سایت هستن چون نظرم کاملا با نظراتشون مغایرت داره برای همه کامنتهای من &nb ...

عزیزم اونا تابلو هستن اینقد تابلو که تو این مدت کم منم شناختمشون طفلیا دست خودشون نیست سراپا کمبود و سرخوردگین که منی که تازه اومدمم شناختم ذات حقیرشونو😖

عزیزم اونا تابلو هستن اینقد تابلو که تو این مدت کم منم شناختمشون طفلیا دست خودشون نیست سراپا کمبود و ...

کیه به منم بگو😊😊😊😊

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
عزیزم اونا تابلو هستن اینقد تابلو که تو این مدت کم منم شناختمشون طفلیا دست خودشون نیست سراپا کمبود و ...

دونه دونشون رو میشناسم الان😄

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.