2777
2789
این وظیفه نی نی یاراست ک ببینن اون کامتتی ک گزارش خورده عقیدتیه سیاسیه چیه ینی بگی حجاب بده چارتا با ...

منم همینجوری ترکیدم کاربری من مال یه مدت پیشه چون گوشیم خراب شد دوباره ثبت نام کردم ولی 2 سال پیش سر یه چیز بیخود منو گزارش زدن نه موضوع سیاسی بود نه مذهبی نه هیچی 

اصلا اینقدر عصبانی شده بودم که میخواستم با مدیر نی نی سایت تماس برقرار کنم چون نی نی یارها بدون اینکه از خود من بپرسن قضیه چیه قطع ام کردن 

البته دیگه برام کوچکترین ارزشی نداره

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
یکی دو تا نیستن ی ده تایی میشن چندبارم قطع شدن کلا اینجا جناحیه چپ و راست داره😉

اره واقعا قبول دارم 😘😘😘😘

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین اره راست نمی هاشون برای ساده ترین موضوعی.  اصات شاید عمدا این افراد میان تا کسی دیگه دوست ...

چي بگم من داشتم واسه يكي ديگه كامنت مي ذاشتم اونوقت اون خودش انداخته وسط 

به خيال خودش فكر مي كرد چقدر زرنگه 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
سیاسی نمیگم. مسابل شخصی و میگم.  طرف مشکلی داره از نظر اونها گناهکاره

بحث سیاسی و غیر سیاسی نیست کلا تو هر چیزی مخالفت باشن گزارش میزنن بعد سالی یکبار سالی صدبار بیایی تو سایت حضور فعال دارن

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
بحث سیاسی و غیر سیاسی نیست کلا تو هر چیزی مخالفت باشن گزارش میزنن بعد سالی یکبار سالی صدبار بیایی تو ...

ایتقد بزنن تا جونشون دربیاد والا اینقدر بیکارن تمام دغدغشون سایته

بزنن میزنیم یر به یر😂

عزیزم اونا تابلو هستن اینقد تابلو که تو این مدت کم منم شناختمشون طفلیا دست خودشون نیست سراپا کمبود و ...

یکیشونومیشناسم زندگی واقعی این قد ادم بدبخت و عقده ایه. این جا حکومت داره وگزارش میزنه. 

یکیشونومیشناسم زندگی واقعی این قد ادم بدبخت و عقده ایه. این جا حکومت داره وگزارش میزنه. 

خیلی داغونن عزیزم

ببین منم ممکنه ی مدت بیکار بشم زیاد بیام

انا اینا تمام هم و غمشون اینجاس

صب به صب کر کره سایت میدن بالا تا صبح روز بعد وه چشاشون عینه زامبیا دو دو میزنه تو سایتن و رهبری و گزارشی میکنن😂

ایتقد بزنن تا جونشون دربیاد والا اینقدر بیکارن تمام دغدغشون سایته بزنن میزنیم یر به یر😂

اره ولی اونا اینجا مو به مو کاربرا و حرفاشون حفظ می کنن. 

بس که تو زندگی واقعی، هیچی ندارن. 

که ایراد بگیرن و دیگران و اذیت کنن

حفظ می کنن قبلا چی گفتی الان چی میگی آتو بگیرن