2777
2789

برای چه کاری؟

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 

تصادف کرده بودم برا تعیین دیه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

۳ روز پیش شوهرم کتکم زده خیلی قرمزی داشتم ولی رفع شده کمی کبودی دارم

اوه سخت گیرن بابا 

من دخترم ضربه مغزی شدید بود بازم اینقدر کبری صغری چیندن

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

نه بنظرم سختگیر نبودن

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

برای کتک شوهر شاهد نخاستن از من ولی اگه کبودی نباشع کمکی نمیتونن بهت بکنن

حتی اگه جوری زده باشه ک کمرت اسیب دیده باشه ولی نشکسته باشه بازم کمکی نمیکنن بهت

مگه بری پی کاراشو بگیری ک اونم خیلی طولانی میشه ک ارزش نداره

۳ روز پیش شوهرم کتکم زده خیلی قرمزی داشتم ولی رفع شده کمی کبودی دارم

من چند روز پیش بابت تصادف رفتم. بهم گفت زود باید بری معاینه اگر جای جراحت باشه بهبود پیدا نکنه. 

اولشم که برای هر موضوعی باید حتما نامه دادگاه داشته باشی.