2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

195 بازدید | 14 پست

بچه ها شوهرم وقتی مشکلی نداریم خیلی خوبه اما اگر سر یه چیزی من یکم ناز کنم یا ناراحت بشم حتی اگه حق بامن باشه هرحرفی به دهنش میاد میزنه حتی حرف زشت خیلی ناراحت میشم ازحرفاش هرچقدر میخوام جدی نگیرم نمیتونم جواب حرفاشم نمیدما ولی واقعا ناراحت میشم.

شوهر من ا همه بدتره ینی مث شوهرمن کلا وجود نداره ا همه لحاظ داغونه دارم دق میکنم دگ خفم کرده

نه خداروشکر من شوهرم همین یه مشکلو دارم شما نظری ندارید؟که چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر من شوهرم همین یه مشکلو دارم شما نظری ندارید؟که چیکارکنم

نیدونم والا ولی بهتره ک وقتی ک خوب میشه بشنیدباهاش حرف بزنیدو بگید ک خیلی ازش ناراحت میشید و دلتون میشکنه ک بددهنی میکنه.شما ک میگید خوبه فقط همین مشکلو داره پ ممکنه خوب بش با حرف زدن

نیدونم والا ولی بهتره ک وقتی ک خوب میشه بشنیدباهاش حرف بزنیدو بگید ک خیلی ازش ناراحت میشید و دلتون م ...

بهش گفتم چندین بار ولی بی فایده است بایدصبرکنم خودش خوب بشه بیاد معذرت خواهی کنه😞

شوهرمنم همینه ولی الان بهترشده.موقع دعوا هیچی نگو بعدا ک‌خوب شدید و اروم شد بالحن خوب بگو که دلخورشدی

درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌