2777
2789
عنوان

راه های تشخیص جنسیت قبل سونو گرافی

839 بازدید | 32 پست

سلام خانما عیدتون مبارک...میخاستم ببینم کسی تا الان تجربه وروشی که درست بوده برای تععیین جنسیت انجام داده وچی بوده؟کسی میتونه حدس بزنه جنسیت رو؟

داشتن حس ششم

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

به من یبار گفتن صد در صد پسر یبار گفتن صد در صد دختر

حالا اگه فرض به دختر بودن بگیرم

من هفته ۷ بارداری که بودم با تست کلم قرمز انجام دادم دختر درومد

توی نت بزنی میاد

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من یبار گفتن صد در صد پسر یبار گفتن صد در صد دختر حالا اگه فرض به دختر بودن بگیرم من هفته ۷ بار ...

اره تست کلم میدونم...ولی من با ادار وسط روز تست کردم اصلا هیچ تغییررنگی نداد...نه بنفش شد نه قرمز...سبز ابی بود...حس دوباره انجام بدم ندارم..

نوشتم دیگه  یه دور گفتن پسر یبار گفتن دختر نمیدونم هنوز

اخی عزیززززم متوجه نشدم سونو اینو گفته من هفته ۱۲ رفتم نگفت گفت  دوقلوها ریزن

هفته ۱۷ گفت دخترن

ولی انومالی رو انجام نداد گفت ریزن

دختر  دوست دارم  ولی پسرم دلش میخواست یکیش پسر یاشه یا بهش قول داده  بعداز دوقلوها یه نی نی دیگه بیارم براش  پسر  بشه خدا بخواد

هفته ۲۲ میرم اونومالی  دلم میخواد سونو بگه اشتباه شده دختر و پسرن

ناشکری نمیکنم هرچی باشن  سالم و سلام و باهوش باشن ولی  دلم اینجور میخواست