2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین...سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 30 پست

خانواده شوهرمنم همیطورن پدر شوهر چندتا از خواهرشوهرا و برادرشوهرام نیومدن ولی خب به درک نیمی از زوجا این مشکلو دارن .اصلا غمت نباشه تنها نیستی 

چیزیم گفتن فقط تو خوشحال باش اصلا جوابشونو نده که فک کنن مهمه برات بزا بسوزن عوضیا

🎀اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ نزن .اصلا بهشون محل نده.من ک خواهرای شوهرمو اصلا هیچی حساب نمیکنم .ازم بزرگترن ازلحاظ سنی ولی من زنگ نزدم عید .خودشونم نزنن مهم نیست .اگه چیزی گفت بگو باهرکی باید مثل خودش رفتار کرد

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
همون قدر که ایشون به شما محل نمیده ،شما هم نده . چرا در مورد ادمی که کوچکترین ارزشی بهتون نمیده ،فک ...

نمیدونی دلم نمیخواد محل نذارم 

وجدانم ناراحت میشه ....ولی به این فکر میکنم که چه حرفایی بهم زد دلم آتیش میگیره

اگه گفت بگو تو این چند سال یه بار بهم زنگ نزده دیگه با خودم گفتم حتما دو س نداره صدامون بشنوه. بیا زنگ بزنم ه چی....بعدشم از هر ست بدی از همو دست میگیری والا😏

نمیدونم چرا فک میکنم شاید شما هم کاری کردی و خودت متوجه نبودی ک الان داره جواب رفتارهات رو میدی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

منم مثل توبودم همه اش حرمت احترام ولی حالا که سوختم دیگه همه روشناختم قیدهمه اشون زدم چردنمیخای کسی  که برات ارزش قاعل نیست واسه اش ارزش قاعل باشی حا چرامن دیگه بریدم دیگه هرکه بدی کنه میزنم کناردیگه نه زنگ نه حرف نمیزنم هیچی بعز اعصاب خودت نیست اگرمیخای معنی حرفام روبدونی بروتاپیکهای قبلا که گذاشتم روبخون تابدونی من چی کشیدم اما هیچ کس نگفت توکی هستی یانه 

نمیدونی دلم نمیخواد محل نذارم  وجدانم ناراحت میشه ....ولی به این فکر میکنم که چه حرفایی بهم زد ...

قرار نیست بهش بی احترامی کنی ‌.قراره پیامک ندی همین. 

فکر کنم اینقدر خودت از درون درگیری که در موردش با شوهرتم حرف زدی .من باشم نمیذارم شوهرم نظری بده در این زمینه .نه بدش را میگم نه اس میدم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چه پیامی مثلا  بی ارزش نمیشم؟؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و درود.
ضمن تسلیت شهادت امام کاظم علیه السلام،
سال نو و بهار طبیعت و اعیاد مبارک رجب وشعبان مبارک و خجسته باد.
سلامت، عزت و سرافرازی برای جناب عالی  و خانواده محترم و بستگان ارجمندرا  از خداوند منان خواهانم.
تنگنا و بلا از میهن اسلامی دورباد.
این مثلا خخخخخخخ

من که به یکی دونفر که باهاشون مشکل داشتم دادم قشنگ تووی جواب احساس کردم یارو میخاد خفه ام کنه. شوهرم کلی خندید گفت فحش میدادی بهتر بود. بعدشم زبونم درازه من اول تبریک عید گفتم

نه عزیزم بی ارزش چرا شعور و شخصیت خودتو نشون دادی

نمیدونم چرا فک میکنم شاید شما هم کاری کردی و خودت متوجه نبودی ک الان داره جواب رفتارهات رو میدی

نه باور کن ....

من تا نامزد بودم خوب بودن ...میگه چرا سرما خوردم زنگ نزدی ؟؟؟؟چرا دختر پسر میرن مشهد زیارت قبولی نمیری؟؟؟جلو جمع ی بار بعد عرروسی رفتم دست بدم بهش دست نداد .به شوهرش سلام میکنم جواب نداد ....

به همسرم میگه زنت خیلی دروغ گو هست ....فکر کنم میاد به من میگه ولنگ بازی ....فکر کن ...نمیخوام بگم چیا بهم گفت 

دلم میگیره....

نه باور کن .... من تا نامزد بودم خوب بودن ...میگه چرا سرما خوردم زنگ نزدی ؟؟؟؟چرا دختر پسر میرن مشه ...

خب دیگه اونم توقعاتی داشته

مثلا همین زیارت قبول گفتن یا احوال پرسی سرماخوردگی

خاله منم اینجوریه کلا طلبکاره

بعد میبینه انجام نمیدی، شروع میکنه چرت و پرت گفتن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نمیدونی دلم نمیخواد محل نذارم  وجدانم ناراحت میشه ....ولی به این فکر میکنم که چه حرفایی بهم زد ...

دیگه تو زیادی خوبی

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )