2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین...سیاست

503 بازدید | 30 پست

من ی خواهر شوهر دارم 

فوق عقده ای ....نمیخوام زیاد بگم که چه بدیهای کرده ...فقط الان ۳ سال ی زنگ به من نزده ....حامله بودم ی زنگ بهم نزد ...نذاشت مامانش ی ظرف غذا بهم بده با اینکه غریبه بودم ...هر چند توقع نداشتم خودمم...روز زایمان بیمارستان نیامد 

ی زنگ زد ....چند ماهه زایمان کردم ی تبریک نگفت ...اصلا ۴ ساله که خونه م نیومده....تحویل نمیگیره...دختر پسراش بهم محل نمیدن به عنوان زن دایی...

پشتشون رو بهم میکنن ....

حالا الان عید من نمیخوام اس بدم ...زنگم نمیزنم.......دلمو شکستن.....البته همسرم میگه هر جور دوست داری ....تو هم نزن اشکال نداره ...بهم ی  چیز یاد بدید اگه مامانش گفت جواب بدم 

دندان شکناااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفت با لبخند بگو ارتباط یه مسئله دوطرفه اس وقتی یه نفر سراغی نمیگیره یعنی دوست نداره دیگه، منم مثل خودشون رفتار میکنم که اعصاب هر دو طرف راحت باشه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
زنگ نزن مادر شوهرتم گفت بگو چهارساله احترام گذاشتم ولی اونا به جا نیوردن از این به بعد با هر کسی طبق ...

مرسی ...من این همه سال هیچی نگفتم...خیلی احترام گذاشتم ولی حقم این نبود

همون قدر که ایشون به شما محل نمیده ،شما هم نده .

چرا در مورد ادمی که کوچکترین ارزشی بهتون نمیده ،فکرتون درگیره استارتر .

مادرشم اگه گفت چرا زنگ نزدی و فلان ،بگو به کی؟ عه یادم نبود اونم هستش

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بگو احترام. احترام میاره. گلم

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

عزیزم به نظر من یه دونه از این پیامک هایی که همه به هم میفرستن عمومی هستش و معمولا به کسایی که غریبه ان میدیم برای تبریک سال نو بهش بده با این کار هم دهن مادرشوهرت بسته است چون اس دادی.هم شوهرت زبونش درازه سرشون هم بهش حالی کردی فرقی با یه غریبه ی هفتاد پشت بیگانه نداره

بگو مگه بچم به دنیا اومد به من یه زنگ زد؟؟بچه ی برادرشه حتی بخاطر برادرش یه زنگ نزده.منم میبینم اینج ...

اره 

دلم برای همسرم سوخت

حتی ی تبریک هم به همسرم نگفت ...فکر کن 

خیلی بی محلی بده

بگو احترام مجانی نیست،، باید دو طرف برای تلاش کنن،، عشق جونم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...