2777
2789

خواهر شوهرم داده بود گفت یه چیز شبیه گوش پاک کن فرو میکنن تو بینی  و گوش

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همين؟ آزمايش خون نيست؟

ظاهرا نه دیگه اینجوری گفت

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

من کادردرمانم..ولی بیمارستان ما آزمایش کرونارو نداره..اسکن میگیریم..تو اسکن ریه خیلی خوب میشه تشخیص داد..ازمایش هم چندتا آز معمولی میگیرن..میزان عفونت خون بالا باشه مشکوک میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من کادردرمانم..ولی بیمارستان ما آزمایش کرونارو نداره..اسکن میگیریم..تو اسکن ریه خیلی خوب میشه تشخیص ...

شما ك كادر درمانيد ي سوال دارم

اوضاع بيمارستان چطوريه مريض زياد بستريه؟ 

فوتي زياده ؟

بچه ها ميشه كاربر @ميمونمت  رو تگ كنيد منشن نميشه🙏🏻

@میمونمت  

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
من کادردرمانم..ولی بیمارستان ما آزمایش کرونارو نداره..اسکن میگیریم..تو اسکن ریه خیلی خوب میشه تشخیص ...

ممنون از جوابت عزيزم 

بيمارستان به ما گفتن اسكن آلودس اگر نداشته باشين هم صد در صد ميگيرين

فقط آزمايش خون گرفتن

ميخوام بدونم جوابش قطعيه؟

شما ك كادر درمانيد ي سوال دارم اوضاع بيمارستان چطوريه مريض زياد بستريه؟  فوتي زياده ؟

بیمارستان ما بستری نمیکنه خوشبختانه فعلا..ولی میان اورژانس..اتاق ایزوله میخوابن..اسکن ریه میگیریم..آزمایش..اگه مثبت یا مشکوک شد میفرستیم بیمارستان عفونی شهرمون..برادرشوهرمم اون بیمارستانه..هرروز فوتی دارن..ظرفیتم کاملا پره..بیمارستان صحرایی زدن نزدیکش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

ببخشید شما کادرمانید یه سوال کنم.

من همون اوایل اسفند شروع کردم به سرفه کردن تا ۱۴ روز اینطوری بود در حد خفگی رفتم دکتر هیچ تستی نگرفتن فقط خشک کننده قوی داد و اسپری کمتر شد ولی بهتر نشد .اینا که تست نگرفتن که ،از کجا میفهمن کرونا هست یا نه

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
بیمارستان ما بستری نمیکنه خوشبختانه فعلا..ولی میان اورژانس..اتاق ایزوله میخوابن..اسکن ریه میگیریم..آ ...

شما که تخصص دارین به نظرتون تا خر فروردین یعنی اول اردی بهشت امن تر میشه؟

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉