2777
2789

اگه  بیش از حد طبیعی نگرانی یا استرس داری. 

.  اگه ریزش مو بیش از حد داری  

اگه فکر منفی زیاد  داری. 

اگه خیلی لجبازی و یک دنده. 

اگه  همش میخوابی و تنبلی 

اگه  نمیتونی فکر مثبت کنی

اگه  خیلی زیاد خجالتی هستی و تنها. 

اگه نمیتونی دوست پیدا کنی. 

اگه کاهل نمازی  .  

اگه همش دنبال  ر ژیم  لاغری هستی

اگه از خودت بدت میاد

اگه کارات نیمه کاره میمونه  اگه نمیتونی پیشرفت کنی 

اگه اهل تحرک و پیاده‌روی و ورزش نیستی

اگه کلا به همه چی سختگیری

اگه ارتباطاتت با دیگران  خوب نیست 

و.......... 

تایپیکمو بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم فلووکسامین داده برای وسواس میترسم استفاده کنم چون برای یکسال باید استفاده بشه خودم دارم هرروز پیاده روی میکنم یکماهه هندوانه وماست چندماهه به خاطر سردی نخوردم ترشی هم که خیلی وقته کنار گذاشتم ولی رفتارهای وسواس افت وخیز داره بعضی وقتا زیاده بعضی وقتا کم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?page=1

فقط اومدم بگم ممنون که مهربونی  دلت سرشار از ارامش و حس خوب

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
بهم فلووکسامین داده برای وسواس میترسم استفاده کنم چون برای یکسال باید استفاده بشه خودم دارم هرروز پی ...

سلام شما بیا گروهمون واتساپ. بیا خصوصی. روشتو ادامه بده. جواب میده. زمانبره واسه درمان کامل

میشه لطفامنم عضوگروه واتس کنین من افسردگی بااضطراب دارم داداشم فوت شده بعدش شدیدابهم ریختم الان میتونم تصمیم بگیرم خواب ندارم د لحظه هزاران فکرتوسرم مرورمیشن همش دکترم برام عدم گفتن ک رفلاکس شدیده ورودهام عصبین هر کتری میرم قرص اعصاب میده دوسندارم بخورم وسواس شدیدفکری وعملی دارم زندگیم داره بهم میریزه. تاپیکتونم دارم میخونم