2777
2789

دیروز گفتم حاملم هشت ماه یادم نکردن ..خیلی سرد و بی تفاوتن خونواده شوهرم .دعوایی چیزیم نداریم .اینجا نظرسنجی کردم همه گفتن پیامک بزن ...دیگه پیامک زدم تبریک گفتم حتی جوابمم نداد.بعد تو گوشی شوهرم دیدم بهش پیام داده اونم جواب داده و متقابل تبریک گفته .

اخه این رفتارای مزخرف چیه بعد میگن چرا عروس تحویل نمیگیره خوبه زنگ نزدم بخدا

به جهنم اصن بهشون اهمیت نده

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم زنگ ميزدي بهتر بود حداقل زبونشون كوتاه بود الان ممكنه بگه من نديدم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم