2777
2789
شوهرم مجبورم کرده خیبی التماسش کردم انا قبول نمیکنه

بگو مدیون منی ب خدا حلال نمیکنم من تو غربت نشستم تنها بقیه مراعات نمیکنن منظورم تو نیستی ها خانواده شوهرت که مراعات نمیکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه عید نمیان خونت؟

پارسال اومدن ولی من دعوت نکردم که خودشون اومدن

امسال رو نمیدونم بیان یا نه باز من نمیگم خودش اگه خواستن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اره البته موقع ورود با احترام به همشون ماسک و دستکش میدم

اینجوری به خیلی ها برمیخوره!. بابابزرگ من رفته بود خونه عموم. زن عموم گفته بود دستشو تو محلول خیلی رقیق شده وایتکس بشوره. اونم ناراحت شده بود و گفت دیگه هیچ وقت خونه شون نمیرم( زن عموم خیلی خوش اخلاقو مهمون نوازه. میدونم با چه احترامی بهش گفته) 

حالا بماند که بابابزرگم کرونا گرفته و بستریه

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
بگو مدیون منی ب خدا حلال نمیکنم من تو غربت نشستم تنها بقیه مراعات نمیکنن منظورم تو نیستی ها خانواده ...

اصن این حرفا حالیش نیس انقد التماس کردم اما فایده نداشت

منم تویه ساختمونیم من همیشه میرم توی این اوضاع شوهرم خیلی رعایت میکنه همه چی رو ممنوع کرده حتی کسی حق نداره خونه پدرش بره حتی خواهرش😶😶

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
نمیدونم چرا تو این شرایط هی میرن خونه همدیگه

من ۴تا از اقواممون گرفتن که سه تاشون مرد جوون بودن. بخدا همه شون مسخره میکردن رعایت کردن بقیه رو. بابابزرگم دو هفته ست که گرفته حاضر نبود بره بستری بشه! به زور بردنش. همش میگفت هیچیم نیست، حالم خوبه!

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

ما تویه ساختمون هستیم.بچم اکثر میره خونه اونا ومیاد.ماهم بشون سر میزنیم.ولی خداییش خیلی رعایت میکنن اصلا بیرون نمیرن اگه برن هم خیلی احتیاط میکنن دستکش وماسک.وژل ضدعفونی.اونم بخاطر نوشون که خیلی دوسش دارن.دیشب هم شام عید خونشون دعوت بودیم رفتیم بالا.فقط هم دونفرن پدرشوهر ومادرشوهر.کسی جز ما هم به خونشون رفت وآمد نداره.