2777
2789
عنوان

گوشواره چی بپوشم ؟

1447 بازدید | 18 پست

خوب میدونی گوشواره یکیاز بدلیجات و زیور آلاتی هست که خیلی روی نمای صورت تاثیر  داره اینکه گوشواره حلقه ای بپوشی یا آویز یا بخیه ای یا میخی همه و همه به فرم صورتت بستگی داره گوشواره استیل حلقه ای یکی از گوشواره هایی هست که طقریبا بین خانم ها پر طرفداره البته مثل سایر مدل های گوشواره این مدل هم به هر فرم صورتی نمیاد ولی گوشواره های حلقه ای بزرگ که به تازگی دوباره مد شدن رو خیلی ها دوست دارن و من بهتون پیشنهاد میدم حالا که مغازه ها بسته است به خاطر کرونا از فروشگاه های خرید اینترنتی بدلیجات - زیور آلات مد نظرتون رو خریداری کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی امریکا انداختن این گوشواره ها فقط مخصوص یه گروه خاصی از زنهاست ..منم خیلی اینا رو دوست داشتم ولی دیگ اصن بدم میاد ازشون و خیلی وقته ک کسی رو ندیدم بپوشه..

عشقم ناراحت نشیا صرفا جهت اطلاع بیشترت گفتم عزیزدلم

توی امریکا انداختن این گوشواره ها فقط مخصوص یه گروه خاصی از زنهاست ..منم خیلی اینا رو دوست داشتم ولی ...

سلام عیدت مبارک 

ممنون که گفتی و اینکه باید بگم دوباره مد شده