2777
2789

تا الان تو تلگرام و اینستا میچرخیدم نه پیامی هیچی !! دیدم چقدر تنهام 🙂 الان نماز میخونم شما دعاهاتونو بگید بعد نماز بلافاصله میام براتون دعا میکنمو صلوات میفرستم انشالله اولین روز سال حاجت روا بشید ❤

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 

منم دعا کن مهربون ممنونتم🌺🍃

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم قبول باشه. ان شاءالله سال خیلی خوبی پیش رو داشته باشین. اگه میشه برا من دعا کن . کرونا گرفتم و تو اتاق قرنطینه شدم. دلم لک زده برای اینکه بتو نم راحت و بدون استرس و بدون ماسک و دستکش تو خونه خودم راه برم

سلام👋

میشه برای رفع مشکله مادرم و خودم و خواهرم دعا کنین یه مشکل بدیه خیلی ساله انتظار داریم برای همیشه از بین بره میشه دعا کنین خدا امروز این مشکلو برای همیشه رفع و نابود کنه از زندگیمون😣

ممنونتونم🌷🌷🌷