2777
2789

بغض کرده بود الان یکماهه تو خونست تو شهر غریبیم حتی دو روز از قبل از اومدن این ویروس لعنتی خواستم برم پیش مامانم قبول نکرد گفت دو روز میریم باید برگردیم  اینجوری بهم خوش نمیگذره گفت بزار عید بریم که خیلی بمونیم که این ویروس منحوس اومد امشب کلی اشک ریخت گفت حوصلم سر رفته دلم تنگ شده میخوام برم پیش بچه ها بازی کنم چرا ما اینجا تنهاییم چقدر من برا عید برنامه داشتم  هنوزم بیداره فکر میکنم داره افسرده میشه میگه همش حرف کورناست شبکه ی پویا همش از کورنا میگه من خسته شدم از کرونا واقعا مستاصل شدم چکار کنم تا کی باید بمونیم خونه 

منم عین خودته شرایطم از دی ماه نرفتم خونه مامانم ،تو شهر غربت فقط تو خونه ایم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه بازی کنید.

ورزش کنید.

کتاب بخونید.

گریه کردن و غصه خوردن چیزی رو حل نمیکنه.

فقط باید صبر کرد.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

عزیزم تاپیک تا ته نخوندم ولی الان تو ی تاپیک بودم 

از بس احمق توش بود سردرد گرفتم 

با این احمقا و گاوا حالا حالا ها این شرایط ادامه داره 

وقتی میگم گاو یعنی گاو به معنای واقعی کلمه

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
بچه داری شما 

بله دوتا بچه کوچیک دارم پسرم قشنگ گوشه گیر شده دائم تو تلویزیون بعدشم گوشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ما هم هممون وضعیتمون مثل شماست 

من ک دیگه بدتر علایم کرونا هم گرفتم رفتم سی تی ریه دادم سالم بودم شکر خدا بعد الان استرس گرفتم نکنه رفتم بیمارستان گرفته باشم دو هفته دیگه معلوم بشه واای دارم دیونه میشم 

امروز بس ضدعفونی کردم نشستم گریه کردم شوهرم ترسید گفت چی شدی گفتم خسته شدم دیگه اگزما دارم بس دست هامو میشورم خون میاد دیگه نیاز ب دکتر پوست دارم نمیشه برم ...خدا کنه زودتر تموم شه این کابوس فقط هرچند ی مشت نفهم ریختن تو جاده ها و میرن مسافرت حالا حالا وضع همینه

تو خونه بازی کنید. ورزش کنید. کتاب بخونید. گریه کردن و غصه خوردن چیزی رو حل نمیکنه. فقط باید صبر ...

همه ی این کارا رو میکنیم حتی همسرم امشب دوباره براش بازی فکری خریده دیگه دلش و زده دلش بازی با همسناشو میخواد