2777
2789
عنوان

اینم عیدی من به شما😍

371 بازدید | 27 پست

سلام قطعا اومدنتون به این تاپیک‌ اتفاقی نیست😍پس لطفا وقت بزارین و بخونین مطمئنا نفع میبرید😉قبلش یه توضیحاتی باید بدم😅بچه ها نمیدونم راجب قانون شکرگذاری اشنا هستید یانه اما تو اسلام و مسیحیت(بقیه ی ادیانو نمیدونم)بهش اشاره شده مثلا توقران اومده اگر شکرگذار باشید برشما می افزاییم.من خیلی سال پیش این ایه رو دیده بودم اما اصلا درکش نکرده بودم و سطحی ازش رد شده بودم...تا اینکه چندسال پیش با قانون جذب و قدرت افکار و احساسات اشنا شدم و بعدش هم توی نینی سایت با کتابی به اسم معجزه ی شکر گذاری اشنا شدم.این کتاب تمریناتی داشت که هرروز بابت۱۰تا چیز بابتش شکرمیکردیم و طبق برنامش تو۲۸روز ذهنمون بسیار مثبت اندیش میشد وتوجهمون رو چیزای مثبت جلب میشد و واقعا از ته شکرگذار خیلی چیزا بودیم که شاید تا الان بهش بی توجه بودیم طبق وعده ی خدا تو اون ایه ی قران(که کاملا علم هم اثباتش کرده) به نعمت هامون اضافه میشد😍دوست داشتم این کتابو بهتون معرفی کنم که تو سال حدید ازش استفاده کنین من کامل احراش نکردم متاسفانه اما اون روزاهم که استفادش کردم وقتی ازته دل شکرگذار بودم معجزشو دیدم هم تو نعمت های مالی هم احساسی.اسم کتاب معجزه ی شکرگذاری یا همون کتاب جادو از راندا برن هستش.قیمت زیادی هم نداره میتونین راحت تهیش کنید اما تو این روزای کرونایی که نمیشه بیرون رفت میتونین موقتا پی دی افش رو دانلود کنین.بچه ها واقعا توصیه میکنم ازهمین اولین روز سال جدید شروعش کنین.و در آخر اگر دوست داشتید از همینجا شروع کنید و ۱۰تا مورد که تا الان داشتین رو بنویسین و بابتش شکرگذاری کنید

(اینم شکرگذاری های اخرسالی من:😍👇

منم مثل شما روزای سخت داشتم اما خب نمیشه گفت همش بد بوده پس توجهمو میزارم رو اتفاقات مثبت که نفعی برام داره هم از لحاظ روحی هم بقیه ی معجزاتش)

1.خدایا شکرت که هزینه ی تحصیلم امسال هم جور شد و تونستم دانشگاهمو ادامه بدم

2.خدایا شکرت من و عزیزام رو سلامت نگه داشتی تو این سال

3.خدایا شکرت بیماران کرونایی میتونن عده ای شون بهبود پیدا کنن و این امید بزرگی هستش برای مردم

4.خدایا شکرت علم پیشرفت کرده و میشه برای هرمشکل راهی پیدا کرد

۵.خدایا سپاسگزارم که نزاشتی من سمت دعانویس و..برم و منو و ایمانم رو حفظ کردی

۶.خدایا خیلی ازت ممنونم امسال چشمم رو باز کردی که راجب انتخاب رشتم و ایندم عمیقا فکر کنم و بهترین تصمیمو بگیرم

۷.خدایا شکرت داداشم درسش رو عاالیی خوند و دانشگاه عالی قبول شد و خیال پدرمادرم ازایندش راحت شد و خیلی از مشکلامون در اینده باهاش حل میشه

۸.خدایا خیلیی ازت ممنونم برام کتاب خوب انسان متعالی از وین دایر رو فرستادی چون خیلی بهش نیاز داشتم این روزا و میتونم سال جدید و ایندمو حسابی باهاش خوب کنم

۹.خدای مهربونم سپاس گذارم که دوست صبور و مهربونی برام فرستادی که در لحظات سخت ارومم کرد و نزاشت زمین بخورم

۱۰.خدایا ممنونم که سال جدید رو کنار خانوادم تو شادی و ارامش جشن میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بنظرمن ازامشب شروع کنین بابت سال ۹۸و اتفاقات خوبش سکرگذار باشید و دوره ی ۲۸روزه رو با کتاب از فردا شروع کنین😍و حتما شکرگذاریتونو تو کتاب یاهرچی مکتوب کنید و اخرش نیبینید چقد نعمت دارید که حواستون بهشون نبوده.در اخرهم از معجزاتش حسابییی حال کنید😉😍

۱ خدایا شکرت که هنوز دست و پای راه رفتن و ورزش کردن دارم

۲ خدایا شکرت که ریه سالمی دار

۳ شکرت که پدر و مادر و خواهرم مریضی رو رد کردن

۴ شکرت که داری کم کم یه چیزایی رو بهم نشون میدی

۵ شکرت برای داشتن مربیایی که تو رینگ زندگیم خوب راهنماییم میکنن

۶ خدایا شکرت واسه اینکه تو رو دارم

۷ شکرت بخاطر اینکه اراده دارم

۸ شکرت بخاطر اینکه کسایی هستن که دوسم دارن

۹ خدایا شکرت بخاطر چهره و هیکلم

۱۰ خدایا شکرت که بهم سال ۹۹ رو نشون دادی ، این نشون میده که من تا اینجا تونستم و از پس امتحان بر اومدم

💛🧡❤💜💙💚

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...