2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه زایمان طبیعی

193 بازدید | 16 پست

سلام بعد ۸ روز از سقط ام در هفته ی ۳۱ بارداری امروز ۲ تا بخیه هام باز شدن جای حساس نزدیک مقعد تو این اوضاع که مطب ها تعطیله رفتم بیمارستان دکترم هم نبود یه دکتر دیگه تو اورژانس دید گفت نمیشه دیگه بخیه زد

فقط بهم آنتی بیوتیک داد و یه پماد مارگریت انگار

من نگرانم تو این وضع هم اینکه با این فاصله ای که افتاده خود بخود جوش میخوره یا نه

از بس همه چیز را هم رعایت کردم نمیدونم‌چرا اینطور شد

میگند پوستت واکنش نشون داده

الان دستشویی کردم گلاب به روتون احساس کردم بخیه یکم آلوده شده دارم سکته میزنم مامانم نگاه کرد میگه‌چیزی نیست ولی من در حال سکته ام

خواهشا کمک کنید😭😭😭

اناناس خیلی خوبه عزیزم و اینکه سعی کن هرروز دوش بکیری و سشوار و دراز بکشی پاهاتو بچسبونی بهم  ولی اناناس حتما حتما بخور خودش کمپوت 

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

نگران نباش آنتی بیوتیک رو سروقت مصرف کن حتی الامکان با دستکش کارای مربوطه حتی خشک کردن بعد دستشویی رو انجام بده روی توالت فرنگی بشین ...

بازم بگم؟

عزیز کوچولوی دوست داشتنیه من سلام.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش جوش میخوره خودش. منم بچه اولم خیلی بخیه داشتم. بخاطر یبوست دوتاش باز شد. رفتم متخصص زنان گفت خودش جوش میخوره. خوب شد کم کم. فقط بتادین بریز تو لگن آب ولرم روزی یبار بشین

هیچی نیست.من انقد زجه زدم واسه بخیه هام آخرشم خوب شد.

با سرم شستشو خودتو بشور بعد از توالت و سشوار بگیر تا خشک بشه.دستمال اصلا نزن و با سشوار خودتو هردفعه خشک کن.زود میگیره

سفکسیم هم بخور که درد و سوزش نداشته باشی.خودش خوب میشه