2777
2789
عنوان

میخوام بدون عروسی برم سر زندگیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 36 پست

خیلی هم عالی 

فکر می کنید ما که عروسی گرفتیم خیلی خوش گذشت از خستگی و استرس داشیم وا میرفتم فقط به مهمونا خوش میگذره

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا تو اطرافیانم این کارو کردن, بسیار کار خوبی میکنی عزیزم, دوران نامزدی هرچقدر شیرین باشه, ارامش ...

از برخورد خونوادم به شدت هراس دارم.چون این تصمیمو با شوهرم گرفتم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بهترین کارو میکنی از دردسرای عروسی هم راحتی پولاتونم خرج زندگیتون میشه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خواهر منم امروز جهازشو بردیم چیدیم رفت سر خونه زندگیش۲۱ فروردین عروسیش بود. 

عزیزم پدرمادرت سخت گیری نکردن؟نگفتن صبر کنیم شاید کرونا بره؟

اشتباه میکنی چیزی واقعا تو دلت میمونه شاید الان نمونه بزار چند سال بگذره اکثر مشاوره ها هم اصرار به گرفتنش دار.چبزی نیس وه بگی بعدا جبران میکنم باور کن بعدا به این دلتنگی ها می خندی و یکم افسوس میخوری چرا عجله کردی 

آخرش چیکا کردی؟

۳ماه نامزد بودم کلافه شده بودم به شوهرم گفتم قبل محرم عروسی بگیریم گفت بعد محرم گفتم عروسی نمیخوام فقط منو  ازاین خونه نجات بده بعدش گفت باشه اما نمیدونم چیشد گفت عروسی بگیریم یه ماه بعد عروسی گرفتیم ۴ ماه بعد عروسی دختردایی شوهرم فوت کرد 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اگه خودتون راضی هستین و مراسم هم گرفتین قبلا چه بهتر این هزینه رو صرف کار دیگه ای کنید

مراسم عقدی گرفتم دوسال پیش.

برا عروسی هم مجبور بودم طلاهامو بفروشم.

فقط از برخورد خونواده میترسم

عزیزم ماسال ۹۰عقدکردیم..عقدمون مفصل بود عروسی نگرفتیم..اصلاهم پشیمون نیستم..عروسی وشلوغی دوس نداشتیم..پدر مادرا مخالفت کردن ولی ماخودمون تصمیم گرفتیم..ولی بعدا اتلیه رفتیم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم ماسال ۹۰عقدکردیم..عقدمون مفصل بود عروسی نگرفتیم..اصلاهم پشیمون نیستم..عروسی وشلوغی دوس نداشتیم ...

منم دقیقا میخوام همینکارو کنم.مراسم عقدمون مفصل بود

عروسی هم چون گرونیه و مجبوربودم طلاهامو بفروشم میخوام نگیرم.سرمایه مو حفظ کنم.بدون عروسی رفتی بعدش پشیمون نشدی؟اتلیه و ارایشگاه میخوام برم بعد کرونا

عزیزم ماسال ۹۰عقدکردیم..عقدمون مفصل بود عروسی نگرفتیم..اصلاهم پشیمون نیستم..عروسی وشلوغی دوس نداشتیم ...

چطور پدر مادرا رو متقاعد کردین؟