yekta.masih مدیر استارتر عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7926 عنوان خانومایی که تجربه ی سقط دارین میشه بیاین لطفا؟ 87 بازدید | 6 پست سلام من امروز چهارتا قرص سایتوتک زیرزبونی مصرف کردم، و بعدش خونریزی ودفع لخته داشتم، دیشب هم یه چیز سفید ازم رفتمیخوامبدونم جفت اگر بیفته چه شکلیه؟؟ شبیه لخته است؟ خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀 1398/12/29 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekta.masih مدیر استارتر عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7926 جفت معلوم نیست مثل یه لخته هست ولی اون سفیده جنین بوده لخته خیلی ازم رفت مثل جگر بود، سفیده هم شبیه جنین نبود مثه یه تیکه چربی بود خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
gor_b عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 624 لخته خیلی ازم رفت مثل جگر بود، سفیده هم شبیه جنین نبود مثه یه تیکه چربی بود همون جنین هست اگر باریک باشه پسره اگه گرد باشه دختره
yekta.masih مدیر استارتر عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7926 این قرص برای چیه سقط عوارضم داره برای سقط جنینه، من الان سه هفته است که خونریزی دارم و جنین هم از هفته ی هفتم ضربان قلبش ایستاده، خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
yekta.masih مدیر استارتر عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7926 همون جنین هست اگر باریک باشه پسره اگه گرد باشه دختره ااا چه جالب دقت نکردم به اینش خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀