2777
2789

تنها دوستم و همدم امم که ساعت ها میتونم باهاش صحبت کنم نامزدمه ولی خب خیلی دوست دارم با دوستای همجنس امم صحبت کنم درد دل کنم ولی هیچکدوم وقت ندارن هرسری میگن ببخشید کار دارم بعدا پیام میدم منم دلم میشکنه

الان همش فکر میکردم به کدوم دوستم پیام بدم که هیشکیو پیدا نکردم باهاش احساس راحتی داشته باشم 

عزیزم اشکالی نداره اینجا صحبت کن ما هستیم

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما زیاد حرف میزنی

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂
منم دوستی ندارم یکی هست که قدیمیه پیام که میده در جا جواب میدم ولی نیم ساعت بعد سین میکنه نمیدونم چر ...

دقیقا دوست منم اینطوریه 

حالا یه بار دوست من پیام داد  چطوری چیکار میکنی

بعد ذوق کردم من در جا جوابشو دادم گفتم تو چطوری 

گفت دارم میخابم برو بعدا حرف میزنیم 

انقدر ناراحت شدم اخع منکه پیام نداده بودم خب خابت میومد نمیدادی

دقیقا دوست منم اینطوریه  حالا یه بار دوست من پیام داد  چطوری چیکار میکنی بعد ذوق کر ...

نمیدونم والا تعریفشون از دوستی چیه 😂 بیا با من دوست شو دوستای مجازی همیشه مهربونترن