2777
2789
عنوان

بچه های بیاین بگید با این پاهام چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 59 پست
فقط باید لیزر بری اخه موهات زیر پوستی شده ،اگه باز اپیلاسیون کنی پات بدترم میشه

آره خودمم احساس میکنم برا موم چون من الان هشت ساله فقط اپی کردم اویل خیلی خوب و راضی بودم الان چند مدتها اینجوری شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاهات مشکلی نداره فقط به موم حساسیت داری بایدروش اصلاحتوعوض کنی میتونین بعدازاصلاح ازژل بعدازاصلاح ا ...

آخه خیلی زود به زود در میاد خسته میشم چیزی هست که یک تاخیر داشته باشه تو در اومدنش

برای لیزر هزینه اش چقد میشه تا بالای رانم

بستگی داره کجا بری بعضی جاها اف میزنن 

ولی پا کامل تقریبا ۳۰۰ هربار ۶ تا ۸ بار باید با فاصله ی ۴۰ روز بری بعدش  دیگه فواصل بیشتر میشه 

بستگی داره کجا بری بعضی جاها اف میزنن  ولی پا کامل تقریبا ۳۰۰ هربار ۶ تا ۸ بار باید با فاصله ی ...

عزیزم باید موهارو بزنی بری یا نه در اومده باشه 

واینکه لازمه 6 تا 8 بار من موهام خیلی کمه و اصلا هم ضخیم نیست فکر کنم دفعاتص کمتر باشه اره ؟

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
من روم نمیشه جلو شوهرم با سه کیلو پشم ظاهر بشم🙁 شیو چیه عزیزم؟؟

همون تراشیدن با تیغ یا ژیلت رو میگن شیو

یه مدت پودرموبر مصرف کن ریشه ها رو سست میکنه 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
همه زیرپوستی شده که چون ضخیمه با لیزر جواب میگیری اگه شرایطشو داری حتما برو

آره همش زیر پوسته موم که میکنم بازم میبینم خیالشون هنوز تو پوسته...آره اگه جواب بده حتما میرم

بعد اینکه میگن لیزر باید جایی بری که بلد باشن وگرنه پوست رو میسوزونه راسته؟؟

آخه خیلی زود به زود در میاد خسته میشم چیزی هست که یک تاخیر داشته باشه تو در اومدنش

من قبلا موم میزدم زیرپوستی درمیومد اپی لیدی گرفتم خیلی خوبه اصلا زیرپوستی درنیومد و به مدت طولان روغن مورچه استفاده کردم تقریبا سه سال هردفعه اپی لیدی میکردم تا چند روز روغن مورچه میزدم الان واقعا کم شده موهای بدنم طوریکه زیربغلم در حد پرز درمیاد اونم دوسه ماهی یکبار اپی لیدی میکنم 

😊
آره همش زیر پوسته موم که میکنم بازم میبینم خیالشون هنوز تو پوسته...آره اگه جواب بده حتما میرم بعد ا ...

اره لیزر خیلی بهتره ولی باید جای مطمئن بری و هی ترمیم کنی 

😊
همون تراشیدن با تیغ یا ژیلت رو میگن شیو یه مدت پودرموبر مصرف کن ریشه ها رو سست میکنه 

آها مرسی عزیزم باشه 

ولی بدیش اینکه زود در میاد و وقیم در میاد تیغ تیغ اصلا نمیتونم بشینم خیلی اذیت میشم با تیغ

من روم نمیشه جلو شوهرم با سه کیلو پشم ظاهر بشم🙁 شیو چیه عزیزم؟؟

اکثرن شلوار  بپوش ، شیو همون ژیلت منظورمه 

حالا مو داشته باشی سلامتی خودت ک مهمتره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️