2777
2789
عنوان

سقط جنین کیا داشتن؟

128 بازدید | 16 پست

چرا داشتید ؟ینی به چه دلیلی بود و چند وقت بعد باردار شدید؟من آذر یه سقط داشتم.رشدش متوقف شد.دارم دیونه میشم.همش میگفتم عید پیشمه 😭😭بزرگ شده 😭😭ولی ندارمش داره داغونم میکنه این حس

عزیزم منم ی سقط داشتم قلبش تشکیل نشد،همزمان با من خواهر همسرمم  باردار شد الان پسرش مرداد میره تو سه سال،ولی خب بجاش الان ی دختر خوشگلو شیطون دارم ک ۱۳ ماهشه،مطمعن باش صلاحت تو این قضیه بوده ،شماهم انشالله زودی باردار میشی و اصلا یادت میره سقط داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ی سقط داشتم قلبش تشکیل نشد،همزمان با من خواهر همسرمم  باردار شد الان پسرش مرداد میره ...

واسه بارداری بعدی دارویی خاصی خوردی ؟اسپرم شوهرت مشکل داشت؟

ن هیچی فقط تحت نظر بودم دوسه ماه قبل اقدام همون ویتامینای روتین ک واسه همه تجویز میکنن رو دادن

چه ویتامین هایی به منکه هیچی ندادن.البته ماله من قلب داشت ولی مرد😭

منم یه سقط خیلی خیلی بدداشتم تو ۹هفته رشدش متوقف شده بود ولی من تو سونوگرافی ۱۲هفته م متوجه شدم تو خونه باقرص سقط کردم رفتم اون دنیا اومدم ولی بعدازتقریبا دوسال بعدش باردارشدم من بچه دوم می خواستم .نمی خواستم فاصله سنیشون بیشتر شه ولی خدانخواست زودتر بهم بده.من زوری از خدا می خواستم خداهم حسابی ادبم کرد .الان خداروشکر پسرم دوسال ونیمه شه ماشالله شیطون وخوش زبون.همیشه به شوهرم میگم اگر خدا زودتر بهم بچه میداد شاید به شیرینی این فسقلی نبود.توکل بخدا کن وبسپار به خودش

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
منم یه سقط خیلی خیلی بدداشتم تو ۹هفته رشدش متوقف شده بود ولی من تو سونوگرافی ۱۲هفته م متوجه شدم تو خ ...

بچه اولت سالمه؟واسه بچه بعدی قرص خاصی مصرف کردی که توقف رشد نداشته باشه؟

حالا من کورتاژ هم کردم،هر کی میفهمید کورتاژ کردم یجوری متعجب و ناراحت میشد ک پیش خودم میگفتم نکنه دی ...

مگه چن هفته بودی که کورتاژ شدی.ماله من خودش با دارو عطاری افتاد

بچه اولت سالمه؟واسه بچه بعدی قرص خاصی مصرف کردی که توقف رشد نداشته باشه؟

بله بچه اولم کلاس پنجمه .اسپرمای شوهرم کم تحرک بود برای همین سقط شد.به تغذیه ش رسیدگی کرد وگرمی زیاد خورد ومن تم تنبلی تخمدان داشتم کلومیفن خوردم و تخمکام بزرگ شد و اخرهمه خواست خدا

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
مگه چن هفته بودی که کورتاژ شدی.ماله من خودش با دارو عطاری افتاد

۸دهفته بودم ،دارو دادن زیر زبونی ولی چون ۴ هفته تو رحمم مونده بود ضخامت دیواره ی رحمم زیاد شده بود از طرفی هم موقع سقط خییییییلی خونریزیم شدید شد پرستار ترسید مفنامیک داد چهارتا باهم،جلوی دفع کاملو گرفت ،مجبور شدن کورتاژ کنن