2777
2789
عنوان

بیاین

230 بازدید | 32 پست

بچه ها ما سه ماهه کات کردیم

خیلی اخلاقش عوض شد خودم کات کردم

بعد دوهفته که پیام دادم بش تحویل نگرفت پیاماشو که به دوستم نشون دادم گفت لجش گرفته

یه مدت پیش وضعیت واتس گذاشتم (کلا زیاد نمیذارم) دیدم نگاه کرد فهمیدم شمارمو پاک نکرده

بعد اون ولی هرچی وضعیت گذاشتم دیگه نگاه نکرد نمیدونم شمارمو پاک کرد بعدش یا نه

دلم براش تنگ شده بنظرتون پیام تبریک عید بدم بهش سرصحبت باز شه یا نه؟

میترسم باز تحویل نگیره خرد شم

حتی نمیدونم با کسی هست یا نه

کمکککککک

میشه برای حاجت رواییم دعا کنین؟ 

به نظرم پیام نده وقتی میگی اخلاقش عوض شده دیگه به چه دردت میخوره؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

اپل برو تلگرام ببین شمارتو داره یا ن

شمارشو پاک میکنی

اگه شمارش اومد ینی شمارتو داره 

ی تبریک چیز خاصی نیست بگو ولی عادییی

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپل برو تلگرام ببین شمارتو داره یا ن شمارشو پاک میکنی اگه شمارش اومد ینی شمارتو داره  ی تبری ...

شمارشو که پاک کردم بعد چطور برم پروفایلش؟ با ای دی؟

اگه آیدیشو داری اول تلگرام اصلیو نصب کن اونجا آیدیشو بزن و با همون آیدی میتونی تو مخاطبین تلگرامت سیوش کنی . بعد موبوگرامو نصب کن تو مخاطبینت میاره که ایا فرد مقابلم توی مخاطبینش هستی یا نه 😐😐😂 چقدر طولانی شد 

اینطوری میفهمی شمارتو داره یا نه . و اینکه وقتی خودت کات کردی دیگه برنگرد دیگه 😕😕 اگه میخواست خودش پیام میداد 

اگه آیدیشو داری اول تلگرام اصلیو نصب کن اونجا آیدیشو بزن و با همون آیدی میتونی تو مخاطبین تلگرامت سی ...

با موبو امتحان کردم عکس تلفن اومد کنار اسمش یعنی شمارمو داره؟

اگه آیدیشو داری اول تلگرام اصلیو نصب کن اونجا آیدیشو بزن و با همون آیدی میتونی تو مخاطبین تلگرامت سی ...

اخه جریان داره کات کردنم

مثلا خواستم عوض شه تنبیه شه ولی مغرورتر این حرفاس 

اخه دوسش دارم موندم خودمم

دوسش داشتن تنها دلیل نمی شه که 

منطقی تر فکر کنید اگر اون شما رو دوست داشته باشه صد در صد خودش پیام میده

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
با موبو امتحان کردم عکس تلفن اومد کنار اسمش یعنی شمارمو داره؟

عکس تلفن برای من نمیومد یه عکس دو تا ایموجیه آدمه . البته شاید بروزرسانیه جدید موبو اینطوریه من اونیو داشتم که حالت روح داشت . 

خب یکی که شمارتو نداره رو ببین کنارش اون تلفنه هست یا نه .