2777
2789

همیشه مشکلاتی بوده ک نازاحت بودم چرا باهاشون تو یه ساختمونم..اما الان و با این بحث کرونا بیشتر از هر وقتی دلم یه خونه مستقل میخواد 

چون رعایت نمیکنن 

توقع دارن بذارم بیان 

یا من برم

ای خدا😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه ساختمونید؟ من میخام برم تو یه خونه باهاشون😪 هر کارم میکنم شوهره قبول نمیکنه میگه عقب میفتیم اگه اجاره کنیم چه جوری راضیش کنم؟

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
تو یه ساختمونید؟ من میخام برم تو یه خونه باهاشون😪 هر کارم میکنم شوهره قبول نمیکنه میگه عقب میفتیم ا ...

وای نروووو ..هرچقدرم خوب باشن نمیشه ..زندگی باید مستقل باشه ..حتی با خانواده خودمون هم ممکن نیست چه برسه به خانواده شوهر.

وای نروووو ..هرچقدرم خوب باشن نمیشه ..زندگی باید مستقل باشه ..حتی با خانواده خودمون هم ممکن نیست چه ...

اوهوم خودم میدونم با این لجبازیایه منو مامانش اصلا ابمدن تو یه جوب  نمیره مامانش خوبه ها اما یکم یه دندس و باید حرف خودش باشه از اون ورم شوهرم همیشه حرف ننشو گوش میده بعد شوهرم معلمه نیست چهار روزدر هفته رو منطقه محرومه میگه گیریم جایی کرایه کنیم تو تنها میمونی بعدم اگه بهایم پول جا کرایه بدیم خیلی عقب میفتیم... میدونی حرفاش درسته خودمم قبول دارم اما نمیسه با مادرشدهر ی جا زندگی کرد

اوهوم خودم میدونم با این لجبازیایه منو مامانش اصلا ابمدن تو یه جوب  نمیره مامانش خوبه ها اما یک ...

خونه مامانت نمیشه بمونی ؟ بهتره که ..روزایی هم ک شوهرو هست برید خونه مادر شوهر

از اول باهاش ازدواج نمیکنم . تازه میخوام از خونه مادرپدر خلاص شم برم گیر یه پیریه دیگه بیوفتم . صد س ...

از اول نگفتن اینجوری ..یعنی الانم صد در صدی نیست یه پیشنهاده ک البته پشتش زور خوابیده

از اول نگفتن اینجوری ..یعنی الانم صد در صدی نیست یه پیشنهاده ک البته پشتش زور خوابیده

اصصصصلا قبول نکن . هرکیو دیدم مستقل نبودن مشکلی براشون پیش‌امده . همه چیت باید زیر ذره بینشون باشه. 

من باشم اصلا قبول نمیکنم حتی اگه تا آخر عمرم شوهر تکنم

خونه مامانت نمیشه بمونی ؟ بهتره که ..روزایی هم ک شوهرو هست برید خونه مادر شوهر

ن نمیشه چند طبقه نیست... بهترینش کرایه کردنه واس من اما خب اجارا و رهن مشکلی با تنهاییش ندارم 😪😥 اما اگه برم پشی خانوادش میدونم مول اجاره نمیدیدم اما همش ی جور دعوا داریم ک نمرزه اصلا