2777
2789
عنوان

سفره هفت سین با تم سنتی قدیمی شده؟

456 بازدید | 21 پست

تمی بود ک برا عید۹۷ خریدم و خیلی دوستش داستم ، سال بعد هم ظرفای شیشه ایی و با تم سفید قرمز،  

امسال دیگ نتونستم خرید برم، بنظرتون چکار کنم؟؟؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ، مگه همه هر سال ظرف هفت سین جدید میخرن؟ 

منم سه سال پیش یه ست سفالی لعابی آبی خریدم هر سال همونو استفاده میکنم 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 

عزیزم هر کدومش قشنگیه خاص خودشو داره فقط باید خوب چیده شه امسال هم با این وضع چون نمیشه بیرون رفت دیگه نباید زیاد درگیر قشنگیه سفره باشیم

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
من الان اینو چیدم اصن ۷سین برام بی معنیه

وای نگو خواهر ما ایرانیم و تنها عیدیه ک از قدیم الایام واسمون مونده 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
از همون قبلیا استفاده کن بابا منکه اصن سفره ننداختم کی میخواد بیاد مگه

من برا دل خودم،  

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

مگه هر سال هفت سین جدید میگیرین

۵ ساله ظروف سفالی فیروزه ای دارم  توی همونا میزارم

با همون قبلی ها بچین 

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
وای نگو خواهر ما ایرانیم و تنها عیدیه ک از قدیم الایام واسمون مونده 

نمیدونم چرا اصن حسی به ۷سین ندارم امسال پنجمین عیدیه که خونه خودمونم ولی تاحالا نچیدم 

الانم ظرف داشتم ولی گفتم تا پسرم بیدار شه میزنه میشکنه و خرابشون میکنه پیاله معمولی گذاشتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نمیدونم چرا اصن حسی به ۷سین ندارم امسال پنجمین عیدیه که خونه خودمونم ولی تاحالا نچیدم  الانم ظ ...

عید زیبایه هفت سین حس ناب داره. این حسارو از خودت دریغ نکن . قشنگ بچین زیباخانم 😍

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)