2777
2789
خب الان اینجوری بشه چیکار میکنن یعنی سوهان میکشه دکتر برات ؟کوتاهمیشه که پر کردنی هم که نمیشه 

چرا شوهرم هم همینطور بود گف پر میکنه ولی یه دونه بود مال من بقول دوستان انگار موش گاز زده....باورت میشه انقد فشارش زیاد نبود خیلی کم ولی اینجوری شد دندونام خیلی جنسشون بده

چرا شوهرم هم همینطور بود گف پر میکنه ولی یه دونه بود مال من بقول دوستان انگار موش گاز زده....باورت م ...

خب میدونستی جنس دندونات بده این چ کاری بود کردی ؟منم پارسال همین موقعا بود داشتم اجیل میخوردم پای تی وی اصلا نگاه نمیکردم یه پسته دربسته رو با بادوم اشتباه گرفتم گاز زدم همون دندونم که دوهفته قبل عصب کشی شده بود و هنوزم درد داشت یک فشاری اومد گفتم خورد شد رفت وااای یاد خودم افتادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث دندون منه جنسش درستش میکنم خود به خود لب پر میشن یکی از دندون جلویامم ۱۲سالگی یکمش شکست بردم اونموقع ها درستش کردم ولی ازهمون منطقه هی کرم میخوره هی درست میکنم باز هی کرم میخوره لب پرمیشه

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
مث دندون منه جنسش درستش میکنم خود به خود لب پر میشن یکی از دندون جلویامم ۱۲سالگی یکمش شکست بردم اونم ...

من ک فقط لبه دندونم ک نیس دندون های آسیاب هم همشون از کناره هاش فرسوده شدن و رفتم بازسازیشون کردم😪😅