2777
2789
عنوان

اجیل😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 36 پست
من باردارم غذا هم زیاد نمیتونم بخورم برا همین از اول بارداریم اجیل میخوردم پسته بادوم اینا ربطی به ع ...

خو عزیزم اگه فقط برا مصرف خودته،از این بسته بندی شرکتیا بخر،که پلمپ شده ،نه آجیل فله ای که هی گرم کنی ،هی تفت بدی

منم همینطوری شدم همه ی میوه هایی ک شوهرم خرید با سرکه و مایع ضد عفونی کردم باردارم از وایتکس استفاده ...

من اونقدر شستم دیگه خسته ام...دستام دیگه نا نداره شبا موقع خواب وحشتناکه پوستم تا مچ دستم اگزما شده میسوزه....واقعا دیگه کشش ندارم قفسه سینم از فکرو خیال درد میکنه...از دست مردم بی فکر که باعث وبانی ماهایی که خونه نشین هستیم میشن کلافه ام چقدر باید چوب بی فکرها رو بخوریم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پلاستیک چی مثلا پلاستیکایی که واسه خرید میوه استفاده میشن؟؟

اره دیگه کلا پلاستیک...من هر چیزی که از بیرون میاد از پلاستیک درمیارم پلاستیک هارو میندازم آشغال .بقیه هم که شست و شو...😭😭😭

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........