دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
والا من از ۱ اسفند خودم و بچه هامو قرنطینه کردم هی میگن فقط دو هفته نمیدونم این دو هفته کی تموم میشه بچه هام مثل دیوونه ها شدن تو درای بسته بی دلیل جیغ میزنن گریه میکنن واقعا کلافه م نمی فهمم ته این دو هفته کجاست
نه برو.من از اول اسفند خونه ام خونه داداشامم نمیر م ولی خونه مامانم میرم وقتی هیچکی نیست چون داداشام همه جا میرن اصلا خودشون زنشون رعایت نمیکنن.ولی شما که همتون قرنطینه بودین
میدونم بهترین و عقلانی ترین کار اینه که نریم ولی پدرومادرم افسرده شدن واقعا دودلم به قول شما ...
خوردنیهاتون رو با خودتون ببرید سعی کنید ب ظروف و ... مادرتون دست نزنید نه که دور از جون پبتلا باشین ها نه ولی ممکنه تو راه تو مسیر ماشین بلاخره یه جوری ناقل شده باشین والدین مسن هستن و جونشون واقعا ب خطر میوفته
با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟