2777
2789
عنوان

یه سوال از خانم های داخل قرنطینه

198 بازدید | 17 پست

بچه ها اشکالی داره فردا بریم خونه مادرپدر توی حیاط با فاصله از هم بشینیم؟  تو فضای باز امکان ابتلا وجود داره؟

۶ نفریم و حیاط بزرگی دارن همه هم تقریبا قرنطینه بودیم دو هفته س

من چه گویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم نری بهتره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

با ماسک و دستکش برین و با فاصله زیاد بشینین اگه نرین که خیلی بهتره 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

والا من از ۱ اسفند خودم و بچه هامو قرنطینه کردم هی میگن فقط دو هفته نمیدونم این دو هفته کی تموم میشه بچه هام مثل دیوونه ها شدن تو درای بسته بی دلیل جیغ میزنن گریه میکنن واقعا کلافه م  نمی فهمم ته این دو هفته کجاست

نه برو.من از اول اسفند خونه ام خونه داداشامم نمیر م ولی خونه مامانم میرم وقتی هیچکی نیست چون داداشام همه جا میرن اصلا خودشون زنشون رعایت نمیکنن.ولی شما که همتون قرنطینه بودین

بالاخره نمیشه چیزی نخورین که.یا موقعی که تو راهین دست به چیزی نزنین.من که میخوام شوهرمو راضی کنم نریم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ب هیچی دست نزنید و دستکش دست کنید و ماسک بزنید خدایی نکرده ناقل باشید والدینتون زبونم لال مبتلا میشن .... دور بشینید از هم ... ایشالله خوش بگذره

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
والا من از ۱ اسفند خودم و بچه هامو قرنطینه کردم هی میگن فقط دو هفته نمیدونم این دو هفته کی تموم میشه ...

باهاتون موافقم من نزدیک یکماهه حبسم خواهر دخترم دیوونه شده خودمم بشدتتتت افسرده ام

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
میدونم بهترین و عقلانی ترین کار اینه که نریم ولی پدرومادرم افسرده شدن واقعا دودلم  به قول شما ...

خوردنیهاتون رو با خودتون ببرید سعی کنید ب ظروف و ... مادرتون دست نزنید نه که دور از جون پبتلا باشین ها نه ولی ممکنه تو راه تو مسیر ماشین بلاخره یه جوری ناقل شده باشین والدین مسن هستن و جونشون واقعا ب خطر میوفته