2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه خواب میبینم داخل آسانسور م و یهو سقوط میکنه و بدش ک نجات میدا میکنم فرار میکنم یهو ب جاده میرسم همین ک از جاده میخوام  رد بشم ی کامیون بهم میزنه

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

من دیشب خواب دیدم بچه نوزاد عمو مو از دستم دزدیدن 

و فرش خکنه اونیکی عموموهم از تو راه پله دزدیدن اسانسور خونشونم کلا تخریب شده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
مگه نماز یا قرآن نمیخونی؟ امام زمان چی گفت 

نه متاسفانه،تا 25 سالگیم همه چی اوکی بود تا وقتی مجرد بودم،بعد که ازدواج کردم شوهرم گف این کارا چیه و نزدیکی نداشتیم منم دیدم اینجوریه کم کم همه چیزو ول کردم و خیلی بد شده،امام زمان دیدم ی جانماز بود توش انگشتر و اینا بود تو جانمازای مردم دیگه چیزای کمی بود بعد بقیه میگفتن وای واسه این چه چیزای خوبیه،بعد پولم باید میدادیم که تو جانماز بذاریم من کیفم دستم نبود گفتم خود امام میدونه من پول ندارم

ی خوابه که از بچگی میبینم...ینی از وقتی حالیم شد..اینکه تو ی روستایی میرم خونه خانمی که پسرش رفته جبهه و برنگشته میرم تو اتاق پسره کلی به نوارای آهنگش گوش میدم و گریه میکنم..پسره تار هم داره...  

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!