2777
2789
جورجیا کجاس سادس😐😐باسنش ژله صورتشم قطعا عمل داره

صورتش عمل نیست

ورزشکار حرفه ایه...بدنش طبیعیه...

یکم اطلاعاتتو ببر بالا و اطلاعات اشتباه نده🌷

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم 

وقتی خییلی چیزا داری برای افتخار بهش دیگه نیازی به پلنگ بازی و نمایش خودشون نیست بخاطر همین ساده و بی شیله پیله ان

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  
صورتش عمل نیست ورزشکار حرفه ایه...بدنش طبیعیه... یکم اطلاعاتتو ببر بالا و اطلاعات اشتباه نده🌷

یسریا اصرار دارن بگن همه عملین حتی اونایی ک دست تو صورت و هیکل نبردن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
یسریا اصرار دارن بگن همه عملین حتی اونایی ک دست تو صورت و هیکل نبردن

همینطوره واقعا

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
صورتش عمل نیست ورزشکار حرفه ایه...بدنش طبیعیه... یکم اطلاعاتتو ببر بالا و اطلاعات اشتباه نده🌷

عزیزم عکسای قبل عملشو ببینی متوجه میشی😊باسنش کاملا پروتز و عمله یه سر به پیج سلبریتی کلوزآپ بزن یا تو یوتیوب پیج photoshop surgeon رو سر بزن قبل عمل سلبریتی ها و عمل هایی که کردن رو میگه از جمله جورجینا🙋

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
عزیزم عکسای قبل عملشو ببینی متوجه میشی😊باسنش کاملا پروتز و عمله یه سر به پیج سلبریتی کلوزآپ بزن یا ...

ول کن آخه اینا خارجی پرستن فکر میکنن عمل زیبایی فقط مال ایرانیاس. عکس قبل و بعدش رو گذاشتم

حتی عکس قبل و بعد  عمل باس.ن هم تو نت هست

خدایی اگه یکی از نی نی سایتیها این قیافرو دهشت و عکس میذاشت همتون میکوبیدینش که قیافت خیلی مهمولیه و فلاااان

ولی چون ایشون معروفن پس خوشگل هم هستن

عججججب

بنده خانوم آقای عشق هستم😍😍😍پیشاپیش از اینکه عضویتم رو تبریک نمیگی سپاسگزارم چون چن تا کاربری ترکوندم و پیشکسوتم😄😐