2777
2789
عنوان

بوی ادرار روی فرش

6540 بازدید | 24 پست

سلام.دوستان ما تو خونه سالمندی داریم که بعلت عفونت ادراری بوی ادرارش خیلی خیلی بده.جوری که روی فرش ریخته و ما دادیم قالیشویی بازم بوش از رو فرش نرفته.از دوستان کسی راهکاری داره؟بوش خیلی اذیتمون میکنه

باید میگفتی چندبار برات بشورن

برادرشوهرم من ادکلن ریخته بود رو فرششون گفتن خیلی کثیفه دوبار بشوریدش شسته بودن اصلا بوش نمیومد و برق میزد

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوباره بده بشورن

دم اسفند قالیشوییا سرشون شلوغه تمیز نمیشورن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

باید دوباره بشورین

اگه خیلی سخته میتونین لگن بزارین زیر فرش و همون قسمت رو چن بار با آب و مواد شوینده بشورین

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
چقدر عود دود کنم اخه سردرد شدیم.باید بوی فرشه بره

چاره شستن اوناخوب نشستن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...