2777
2789

بنظرتون این دست چپی تاثیری هم داشته؟ 

کار خاصی میتونید انجام بدید؟ 

کیا دوربرتون دست چپن ؟ 

چون فقط 7 درصد مردم جهان دست چپن😂😂😂😎

هانی خانم هستم 🔫😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم فقط ۹۳ درصد هستیم😎😂👌🏻

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

من بافتنی یادگرفتم خلاقیتم زیاده باهوشم هستم. چپ دستا نغزشون فعالتر از راست دستهاست

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

نه همش سختی

همه چی واسه راستیا طراحی شده

چپ دستا یخورده هم کند عمل میکنن و بعضیا فاز شیرین بیان بودن میگیرن و تیکه میندازن

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

من وهمسرم هردوچب دستیم

جالبه پسرم راست دسته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من بافتنی یادگرفتم خلاقیتم زیاده باهوشم هستم. چپ دستا نغزشون فعالتر از راست دستهاست

ربطی نداره ها 😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

من به نظرم به خاطر این ریاضیم خوب بود ینی میتونستم با خلتقیت خیلی مساله های ریاضی حل کنم

بعد خیلی هم شوخ طبعم و برا خندیدن اینا خلاقم 😂😂😂😂😂😂😂 

هانی خانم هستم 🔫😂
اره بعضی جاها داشته من اخرش بافتنی یاد نگرفتممپ😂😂😂😂

منم انگشتام به هم بافته میشه بجای نخ😂

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
نه همش سختی همه چی واسه راستیا طراحی شده چپ دستا یخورده هم کند عمل میکنن و بعضیا فاز شیرین بیان بو ...

دقییقا 

من فقط با قیچی میتونم کار کنم و لاغیر 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**