2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین شماهایین که جدی نمیگیرین هر روز تو خیابونایین...حالیتون نمیشه باید بشینین تو خونه؟؟؟؟؟ چطور با ...

من به یکی گفتم نرو آرایشگاه گفت توهین نکن تاپیک میزنند برم خرید برم آرایشگاه؟؟کرم دارند بخدا

خودشناسی DNA plus
خانوم چرا اخه اینکارو میکنین؟؟؟یه عده دارن تو بیمارستان ها جون میدن .بخداا گناهه ..بخدا درست نیست .ب ...

من خیللللی استرس دارم امروز ب اصرار یک بچه رفتم بازار..الان پشیمونم

دختری دارم از جنس گُل
من به یکی گفتم نرو آرایشگاه گفت توهین نکن تاپیک میزنند برم خرید برم آرایشگاه؟؟کرم دارند بخدا

اینا مریضن عزیزم از حرص خوردن شماها لذت میبرن 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
اینارو که میشنوم با خودم میگم این ملت حقشونه هر چی به سرشون میاد.حیف که ترو خشک با هم میسوزن

الان موضوع دقيقا همينه كه متاسفانه تر و خشك با هم ميسوزن وگرنه يه عده موجود كم عقل كمتر 

به جايي از دنيا بر نميخورد

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
فکر نمیکنی این میزان رودربایستی با شوهرت کلن خوب نیست

چرا خودمم همین فکرو میکنم نمیدونم لابد مردم بیرونن واسه اینم عادی یه نظر میاد بیرون رفتن

هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری
همین شماهایین که جدی نمیگیرین هر روز تو خیابونایین...حالیتون نمیشه باید بشینین تو خونه؟؟؟؟؟ چطور با ...

نمیفهمن خواهر

هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری
من خیللللی استرس دارم امروز ب اصرار یک بچه رفتم بازار..الان پشیمونم

من سوپري سر مجتمع براي خريدهاي ضروري با همسرم رفتم 

دوتا ماسك رو هم زده بودم و  دستكش 

اما چون يك  كم رفت و امد بود تو سوپري عذاب وجدان گرفتم كه نكنه مبتلا شديم 🤕🤕🤕🤕

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
 دلخور بشه خیلی بهتر از اینه که خدایی نکرده اتفاقی بیوفته واستون، توروخدا نرید بیرون، ماسک و ای ...

باشه نمیرم و سعی میکنم نزارم بره

من سوپري سر مجتمع براي خريدهاي ضروري با همسرم رفتم  دوتا ماسك رو هم زده بودم و  دستك ...

اخی..میفهمم چی میگی...من خیللللی استرس دارم...خدایا خودت کمک کن...بچه ی کوچیک دارم...منم برا دل یه بچه بی مادر رفتم بازار‌.یک هفته س میگف توروخدا بریم بازار...

دختری دارم از جنس گُل