2777
2789
عنوان

خانوادم همش میکوبنم 😭😭😭

384 بازدید | 26 پست

خانوما تو رو خدا راهنمایی کنید واقعا دیگه خسته شدم نمیکشم امسال کنکور دارم خیر سرم از صبح تا حالا دو بار از اتاق رفتم بیرون یه بار واسه ناهار یه بارم الان رفتم ی ذره استراحت کنم مثلایکی از عکسای خودمو تو گوشیم بود نشون مامانم دادم میگه این تو نیستی این خیلی خوشگله شبیه دختر فلانیه بابامم صدا کرده اونم تایید میکنه 😩حالا من تا این سن همش سرم تو کتاب بوده حتی بلد نیستم آرایش کنم دیگه چه برسه به فتوشاپ

یا مثلا خودشون میدونن من پرستاری و دبیری دوست ندارم برم همش جلوم میگن فلان رشته خوبه حالا من وضع درسیمم متوسط رو به بالاس تو کانون جزو برترا میشم اکثرا واقعا چرا؟؟؟!!! بابا منم آدمم ناراحت میشم ذهنم درگیر میشه هرچقدر پیش همه خودمو قوی نشون بدم 

تو رو خدا بگین من حساس شدم یا چی؟ چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس بابا منم الان کنکوری ام اصلا دیت از رفتار زشت زننده ناامیدکنندشون برانمیدارن همش مقایسه همش تحقیر سعی کن دانشگاه دور قبول شی بری همش به منم میگن زشت ، تو نمیتونی نمیری دکتر نمیشی فلان وبمان 

با منم دوران مجردیم همینطور رفتار میشد البته خودم هم بزرگش میکردم طبیعه عزیزم نزار این چیزا افکارت بهم بریزه اینا همش حربه های شیطان هست  گولشو نخور فقط رو درست تمرکز کن و مدام به خودت یاد آوری کن که فقط درسات مهمن سال‌های بعد میبینی که همین خانواده کلی هم تحویلت میگیرن و قبولت دارن 

نترس بابا منم الان کنکوری ام اصلا دیت از رفتار زشت زننده ناامیدکنندشون برانمیدارن همش مقایسه همش تحق ...

تایم استراحتمو چیکار کنم حرف نزنم باهاشون ؟بابا پوسیدم از بس تنها تو اتاق موندم